Stiri si curiozitati

Psalmii Maicii Domnului, cele mai puternice rugăciuni pentru îndepărtarea relelor. Când și cum se rostesc

Publicat: 03 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Psalmii Maicii Domnului cele mai puternice rugăciuni pentru îndepărtarea relelor. Când și cum se rostesc
Psalmii Maicii Domnului au o putere vindecătoare deosebită și sunt de grabnic ajutor pentru cel aflat în suferință și deznădejde.

La vreme de necaz și întristare, credincioșii citesc psalmii Maicii Domnului, cele mai puternice rugăciuni pentru îndepărtarea relelor. Acești psalmi sunt adevărate ode ce preamăresc bunătatea Fecioarei Maria și sunt înzestrați cu o forță tămăduitoare deosebită. Aceste rugi făcătoare de minuni îl ajută pe cel greu încercat de viață să găsească cea mai bună cale de salvare, fiind călăuzit de binecuvântarea și protecția Maicii Domnului. Iată când și cum se rostesc aceste rugăciuni puternice.

Psalmii Maicii Domnului, rugăciuni puternice pentru îndepărtarea relelor

Psalmii sunt rugăciuni speciale și se citesc după o anumită rânduială. Majoritatea sunt adevărate ode sau imnuri închinate divinității și rostite de credincios la nevoie sau ca semn de mulțumire și preaslăvire.

Psalmii Maicii Domnului au o putere vindecătoare deosebită și se rostesc la vreme de necaz, boală, întristare, deznădejde sau neputință. În momentele de cumpănă pentru credincios, rugăciunea reprezintă o salvare spirituală, calea cea mai bună de comunicare cu forțele cerești.

În clipele grele ale vieții, preoții ne sfătuiesc să citim psalmii Maicii Domnului, dar și câțiva psalmi de încurajare. De grabnic ajutor este și Acatistul Maicii Domnului Arătătoarea Căii pentru cei copleșiți de necazuri, dar și Acatistul Sf. Ioan Gură de Aur pentru alinarea suferințelor trupești și sufletești.

Psalmii Maicii Domnului se rostesc la diferite trebuințe, cu multă credință și smerenie pentru a avea parte de ocrotirea divină.

,,Când te-am chemat, Preasfântă Fecioară Doamnă, cu credinţă şi cu nădejde, tu m-ai auzit, şi cu mila ta m-ai apărat.

M-ai izbăvit din cursele duhurilor răutăţii de sub cer, care s-au pregătit să mă înghită şi din mâinile cele răpitoare care caută sufletul meu,

Revărsându-ţi bunătatea milostivirilor tale, asupra tuturor celor ce cheamă numele tău cel Sfânt!

Binecuvântată eşti tu între femei, Doamnă, Stăpână Fecioară şi stăpânirea ta se va întinde în vecii vecilor!”

Când și cum se rostesc cele mai puternice rugi către Fecioara Maria

Psalmii Maicii Domnului se citesc ori de câte ori credinciosul simte nevoia, însă trebuie să ținem cont de câteva rânduieli. Psalmii sunt rugăciuni speciale ce se rostesc cu mintea și sufletul curat, eliberat de gândurile negre, dar și cu multă smerenie și pocăință.

Aceste ode închinate Maicii Domnului sunt ca o hrană spirituală pentru cel împovărat de griji și probleme și îi aduc liniștea celui care se roagă sincer și cu multă credință.

Fie că ne confruntăm cu o durere trupească sau cu o suferință sufletească, fie ne simțim copleșiți de griji și cădem în deznădejde, de grabnic ajutor sunt psalmii către Fecioara Maria. Aceștia pot fi citiți la diferite trebuințe și cât mai des cu puțință.

,,Către tine, Doamnă, pururea Fecioară, am ridicat sufletul meu,

Pentru ca să nu mă ruşinez, cu rugăciunile tale, la înfricoşata judecată a lui Dumnezeu, nici să-şi râdă de mine vrăjmaşii mei,

Iar duhurile răutăţii de sub cer, pâlcurile vicleanului, să nu împiedice paşii mei, nici să mă acopere cursele morţii.

Vino cu blândeţe în sufletul meu.

Fii mie călăuză spre patria cerească şi numără-mă împreună cu fericitul sobor al aleşilor lui Dumnezeu!”

Pentru îndepărtarea relelor și a necazurilor, este bine să citim și Acatistul Sf. Dimitrie pentru vindecarea bolilor, dar și să rostim înainte de culcare rugăciunea serii pentru liniște sufletească și armonie în casă.

Psalmii Maicii Domnului au o putere vindecătoare deosebită și sunt de grabnic ajutor pentru cel aflat în suferință și deznădejde. Rostite din inimă, aceste rugăciuni făcătoare de minuni sunt o adevărată hrană sufletească pentru credinciosul greu încercat de probleme și necazuri.


Schimbarea la Față, 2022: Ce înseamnă și de ce o sărbătorim

Adauga un comentariu