Actualitate

PSD a prezentat programul de guvernare dacă moţiunea de cenzură va trece! Sorin Grindeanu va demisiona din funcţia de director de la ANCOM

Publicat: 30 aug. 2020

Ales în funcția de prim-vicepreședinte al PSD, Sorin Grindeanu, a anunțat că va demisiona, în luna septembrie, de la șefia ANCOM. El a explicat că are la dispoziție 90 de zile să aleagă între cele 2 funcții și o alege pe cea din PSD.

” Conform legii, am 90 de zile de la intrarea în incompatibilitate. Alegerea am făcut-o și în luna septembrie voi demisiona de la șefia ANCOM. Consider că mai trebuie să stau 2-3 săptămâni pentru că este în dezbatere memorandumul semnat între Guvernul României și Guvernul SUA. Eu îmi doresc foarte mult ca acest memorandum să fie adoptat.”, a spus Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a explicat că în ciuda faptului că el a prezentat programul de guvernare al PSD, nu el va fi propunerea de premier a partidului. Grindeanu a spus că

” PSD se bazează 100% pe voturile parlamentarilor PSD. Eu am convingerea că această moțiune de cenzură va trece. Nu vreau să fac speculații și vă spun că această moțiune de cenzură va fi votată și adoptată.

Nu sunt propunerea PSd pentru funcția de premier. Nu mă înscriu în profilul acela de premier, expus de președintele Marcel Ciolacu, în urmă cu aproximativ 10 zile (…) Propunerea de premier va fi prezentată de președintele partidului și

Toți parlamentarii PSD vor vota moțiunea, dacă nu există o cauză obiectivă, o motivare clară, cine nu votează moțiunea înseamnă că nu face parte din PSD.”

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a explicat că PSD și-a elaborat programul de guvenare, iar acesta se va afla pe masa parlamentarilor, înaintea moțiunii de cenzură. Grindeanu a explicat că PSD urmărește să rezolve rapid toate neajunsurile guvernării PNL.

Suntem pregătiți să luăm măsuri rapide și de aceea voi pune accent pe ceea ce putem face în următoarele 4 luni. Bineînțeles, programul de guvernare al PSD este pe un ciclu de 4 ani. Mâine, toți parlamentarii vor avea pe masă un exemplar al programului de guvernare al PSD.

Am făcut în ultimele luni zeci de focus grupuri pentru a a afla ceea ce își doresc românii. Principala concluzie: românii s-au săturat de obiective grandioase și care nu se pot realiza. Românii își doresc obiective, chiar mai mici, dar care se pot realiza în termen scurt.

Noi sunt suntem PNL care ne-a anunțat

Vă voi prezenta cele 3 mari priorități ale PSD:

1. Educație

2. Sănătate

3. Economie

Am construit acest program de guvernare pentru a acoperi o serie de obiective prioritare: gestionarea profesionistă a crizei sanitare, redeschiderea școlilor în bune condiții, creșterea veniturilor cetățenilor.

Ne vom concentra pe ceea ce acest guvern a omis cu inconștiență criminală: o testare pe scară largă a populației. Introducem decontarea totală a celor suspecți de coronavirus și decontarea parțială a testelor făcute individual. Asta vom face încă din luna septembrie.”, a spus Sorin Grindeanu.

Comentarii
  • Tot regim de dictatura, indiferent cati vor mai fi fugariti din partid, prin condamnari penale – ca altfel nu se poate scapa de ei. Iata: CINE NU VOTEAZA MOTIUNE NU E psd-ist!…
    Nu cumva urmariti, nu programe de guvernare si dezvoltarea romaniei prin programe ci ciolanele voastre la alegeri. Programul prezentat e de rahat: vag fara nimic concret, mai degraba exact ceea ce se si intampla acum. Va e teama ca dupa alegeri, ramanand sub 5 % sa nu trebuiasca sa dispareti. DISPERATILOR! Nici voi nici astia care sunt n-ati facut nimic iar tara cu voi nu are nici o perspectiva. Ce ne facem ca nu avem alternativa? Sa alegem USR-istii care au stat ascunsi si nu si-au asumat nici o responsabilitate pentru a nu le descoperi incompetenta? Nu avem variante iar tara v-a continua sa pluteasca in hau….

Adauga un comentariu