Actualitate

PSD, atac virulent la adresa lui Florin Cîțu: „Ministrul Apocalipsă face o gravă confuzie!

Publicat: 17 feb. 2020

Social-democrații au afirmat astăzi că nu știu cum va explica „ministrul Apocalipsă” Florin Cîțu faptul că ar fi fost amânată creșterea pensiilor pentru 1 septembrie, având în vedere că liberalul face o confuzie gravă deoarece PSD a majorat pensiile mereu în avans.

„Ministrul Apocalipsă Florin Cîțu amenință că la audierile de azi (luni – n.r.) din Parlament va explica de ce PSD a amânat creșterea pensiilor pentru 1 septembrie. E greu de înțeles ce va explica, având în vedere că face o gravă confuzie! În guvernarea PSD, pensiile au fost mereu #majorate ÎN AVANS și cu #valori mai mari decât prevede legea”, au scris social-democrații pe pagina de Facebook a PSD.

Partidul condus interimar de Marcel Ciolacu îi transmite lui Florin Cîțu să facă distincția între termeni și anume că „în avans” înseamnă înainte de și nu „după”.

„Cum nu constituie o prioritate pentru ei, PNL a uitat că în 2017 au fost două majorări ale pensiilor. Una la termen – la 1 ianuarie, iar a doua la 1 iulie – când s-a făcut ÎN AVANS majorarea de la 1 ianuarie 2018. La fel, la 1 iulie 2018 s-a făcut ÎN AVANS majorarea prevăzută de la 1 ianuarie 2019, iar în 2019, la 1 septembrie, am făcut, tot ÎN AVANS, majorarea care ar fi trebuit să aibă loc la 1 ianuarie 2020! P.S. Oare, până la ora audierii, ministrul PNL al Finanțelor va pricepe că „în avans” înseamnă „înainte de” și nu „după”…”, a conchis sursa menționată.

Reacția vine după ce ministrul de Finanțe Florin Cîțu a anunțat că luni, la audierea în comisiilor parlamentare, care începe la ora 12.00, va dezvălui de ce PSD a amânat creșterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât și în 2020, conform unui anunț postat pe Facebook.

Audierile miniștrilor în comisiile de specialitate ale Parlamentului, încep luni și se vor întinde pe parcursul a trei zile, respectiv până miercuri. Votul în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului urmează să fie dat pe 24 februarie, ora 16.00, potrivit calendarului stabilit de Legislativ.

Comentarii
  • Este de neinteles pentru mine cum au putut 5 milioane de pensionari , multi salariati (stat + privat cu aceleasi nevoi si interese ,bine inteles mai putin magistratii , servicii, etc), micii si medii antreprenori, „mamicutele „, studentii,etc , majoritatea rupti in fund de saraci ce sunt , repet cum au putut sa se considere „DA DREAPTA” si sa participe la distrugerea social democratiei din Romania si la aducerea la guvernare a BASISTILOR (PDL), Adevaratii liberali sunt foarte putin , in rest in PNL sunt acoperitii din serviciisi mai ales BASISTII condusi de PETROV .Mai pensionari , salariati ,etc chiar ati crezut ca manipularea cu investitiile sunt REALE ? PETROV , nu tot asa a facut timp de ani ? De ce nu suntem in randul tarilor civilizate daca basistii au chinuit acest popor 10ani ? Nici un basist nu face puscarie ca Dragnea , de ce , credeti ca ei nu au furat , nu au facut averi furand statul ?Blaga , Udrea, Boureanu (a capusat companiile de stat),etcde ce nu sunt in puscarie ca Dragnea ?Ce revoltator ! Actualii vor privatizarea sanatatii , prostilor care va lasati manipulati o sa muriti cu zile !Deja sunt exemple cu liberalii HOTI !Una numuia HARAU , era un mare critic la adresa PSD si se considera mare rahat turcesc de DREAPTA,ati vazut imediat s-a conectat cu fir mele ei la o companie de stat (CAPUSARE). Ministrul GRINDA cu furt pentru o biblioteca ! Ministrul sanatatiibani de la stat la firma lui privata , ETC, ETC !Se vede ca BASISTII „LIBERALI SUNT FOARTE FLAMANZI ! Mai oameni rupti in fund orice societate are nevoie de social democratie (VEZI FRANTA , PORTUGALIA, etc !

Adauga un comentariu