Actualitate

PSD, foc și pară după anunțul făcut de Marcel Vela: „Când stai prea mult cu interlopii, începi să ai aceleaşi obiceiuri”

Publicat: 26 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
PSD foc și pară după anunțul făcut de Marcel Vela Când stai prea mult cu interlopii începi să ai aceleaşi obiceiuri
Membrii ai PSD au fost diagnosticați cu noul coronavirus

Acuzații grave din partea PSD după ce ministrul Marcel Vela a anunțat supraveghere specială la alegeri. PSD reacţionează după ce ministrul de Interne MArcel Vela, candidat la locale, a anunţat într-o declaraţie de presă măsuri pentru buna desfăşurare a alegerilor de duminică, social-democraţii susţinând că legea nu există pentru Vela şi că este clar că toate acţiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului, conform News.ro.

”Legea nu există pentru Vela! Când  stai prea mult cu interlopii, începi să ai aceleaşi obiceiuri! Ministrul de Interne trebuia să fie primul care veghează la respectarea legii în privinţa organizării alegerilor locale de mâine! Vela este însă primul care o încalcă! Până ieri, când era întrebat, Vela spunea că este candidat la Caraş-Severin şi la Caransebeş şi că, din acest motiv, s-a şi suspendat de la conducerea Comisiei Tehnice pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor locale. Astăzi, Vela iese şi ne vorbeşte cu mult tupeu şi nesimţire tocmai de alegeri!!!!”, scriu social-democraţii pe pagina de Facebook.

Ei acuză că de 10 luni, alegerile şi hoţia au fost singurele preocupări ale PNL!

”Este clar că toate acţiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor de mâine! Dar tot mâine românii le vor da o lecţie pe care să o ţină minte!”, se aarată în finalul postării d epe pagina de Facebook a PSD.

În 28 august, ministrul de Interne, Marcel Vela, l-a delegat pe secretarul de stat Gheorghe Sorescu să conducă sedinţele Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor locale. La acel moment, reprezentanţii PSD au afirmat că Vela trebuie să demisioneze.

„Ori eşti candidatul Marcel Vela, ori eşti ministrul de Interne Marcel Vela.(…) Domnule Vela, nu e mai cinstit să îi lăsaţi pe Duduieni să organizeze alegerile?!”, spuneau aceştia.

Declarații și imagini video explicite care arată cum primarul PSD din Podu Iloaiei mituiește alegătorii. PNL solicită conducerii centrale a PSD să denunțe aceste fapte

Imagini explicite video și declarații fără dubii demonstrează cum actualul primar PSD al orașului Podu Iloaiei, Constantin Gabi-ISTRATE, acordă mită electorală votanților din localitate cu două zile înaintea alegerilor locale programate duminică. Imaginile puse la dispoziția presei arată inclusiv cum doi cetățeni relatează cum au primit mită electorală de la actualul primar cu scopul de a-l alege în scrutinul de mâine, 27 septembrie.

Imaginile video au fost filmate astăzi dimineața, în localitatea Podu Iloaiei din județul Iași. Într-unul din clipurile video se poate observa cum actualul primar acordă mită electorală unor cetățeni pe o stradă din localitate. Se poate observa cum primarul folosește în această operațiune penală inclusiv autoturismul din dotarea primăriei (Marca Hyundai Tucson, culoarea neagră, număr de înmatriculare IS 95 MAI).

În consecință, reprezentanții PNL Iași au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a reclama de urgență aceste fapte penale de dare de mită, coruperea alegătorilor, abuz în serviciu și utilizarea resurselor publice în interes personal. PNL urmează să depună inclusiv o plângere penală, dar și sesizare atât la Biroul Electoral Municipal, la Autoritatea Electorală Permanentă.

Operațiunea se realizează de câteva zile și se estimează că zeci de astfel de alegători au fost mituiți pentru a vota cu candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Podu Iloaiei.

 Anexăm fișierele video surprinse astăzi în localitatea Podu Iloaiei din județul Iași.

Adauga un comentariu