Eveniment-Social

PSD Iași cere votul ieșenilor pentru Viorica Dăncilă! „Liberalii vor tăia pensiile oamenilor”

Publicat: 07 nov. 2019

Cu câteva zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, campania electorală continuă printre formațiunile politice. Cei de la PSD Iași au arătat că votul pentru Viorica Dăncilă, candidatul partidului, este garanția că pensiile și salariile nu vor fi tăiate!

„PSD a majorat și va majora salarii și pensii. PNL și aliații le-au tăiat și le vor mai tăia. Alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2019 sunt o luptă între PSD, care vine cu rezultate concrete pentru cetățeni, și PNL cu aliații lor, care au tăiat o dată salarii și pensii. Și vor să le taie din nou. Pentru PSD și Viorica Dăncilă vorbesc faptele guvernării. Creșterea economică medie de peste 5 la sută în ultimii 3 ani. Punctul de pensie care a fost mărit de la 871 de lei la 1.265 lei. Și salariul mediu net care a ajuns la peste 3.000 de lei. Pentru PNL, Klaus Iohannis și aliații lui, vorbesc deciziile fostelor guvernări de dreapta. Adică tăierea cu 25 la sută a salariilor și cu 15 la sută a pensiilor. Plus intențiile clar exprimate acum că au ajuns din nou la putere. Vorbim de concedieri masive în sectorul de stat, tăieri de salarii și pensii, creșteri de impozite”, au arătat cei de la PSD Iași.

Aceștia au mai spus că votul din 10 noiembrie nu decide doar președintele țării.

„Acest vot decide cum vor fi salariile și pensiile românilor în 2020. Vor fi mai mari cu PSD și Viorica Dăncilă sau mai mici cu PNL și Klaus Iohannis. Îi îndemnăm pe oameni să aleagă partidul și candidatul care luptă pentru ei, pentru veniturile lor și pentru țara noastră, a tuturor. Votați PSD și Viorica Dancilă!”, au mai spus social-democrațiiloading...

Comentarii
Adauga un comentariu