Actualitate

PSD Iaşi în concediu. Maricel Popa şi Dan Cârlan au vise erotice împreună

Publicat: 18 oct. 2019
Deşi campania electorală pentru alegerea preşedintelui României a început de o săptămână, la sediul PSD Iaşi este  vacanţă totală. Abia mâine, 19 octombrie, va avea loc un prim Birou Permanent Judeţean (BPJ) al PSD Iaşi. Practic, cei de la PSD nu s-au omorât cu firea să muncească în campanie, mai important fiind pentru ei să nu deranjeze pe nimeni.
Culmea, la ce te poţi aştepta de la Dan Cârlan, un ţepar de meserie? Sau de la Maricel Popa, încă lider al PSD Iaşi, care dovedeşte un caracter slab pe care nimeni important nu îl bagă în seamă. Oare Viorica Dancila ştie că la PSD Iaşi se doarme în plină campanie electorală?! Ce ar spune aceasta dacă ar şti cum muncesc cei de la partid pentru campania ei în judeţ? În acest ritm, PSD Iaşi va ajunge de râsul tuturor. Visele lui Maricel Popa de a scoate un scor bun rămân doar himere.
Situaţia este atât de jenantă încât cei de la PSD Iaş nu au pus afişe cu Viorica Dancila nici măcar la avizierul din fără sediului.


loading...

Comentarii
 • Fii cuminte Laika ! ți deschid proces în zilele următoare ! Am fost puțin ocupat că a trebuit să-mi cumpăr mașină nouă tot din cauza ta jigodie ! NE VEDEM LA TRIBUNAL !

 • Te mănâncă tare ochiul maro? Nu te lași până nu ai să capeți o scărmănare buna pe schinare! Să vezi ce voleuri și șpițuri vei lua in zonele moi !

 • Laicule, hai vino și caută-mă dacă ai curaj ! Îți spune Vericu unde mă poți găsi ! Îți iei un măcel de la amicii mei și de la gărzile mele de corp. TE AȘTEPT ORICÂND !

 • Acest Zbanghiu e o biată unealta a greului infractor Halabagiu care îl plătește cu niște mărunțiș pentru a ataca adversarii lui Mișu Piticu zis Peny Hill !
  Aceasta situație e generalizată la toate nivelele! Când Peny Hill se simte vulnerabil îi comanda diformului zbanghiu atacuri.
  Evident, aș putea continua la nesfîrșit cu astfel de exemple și comparații dintre trecut și prezent – iar în majoritatea situațiilor critice vom observa același paradox: uitarea completă și/sau rotirea cu 180 de grade a atitudinii!
  Cum se traduce asta? Prin senilitatea generalizată sau… prin imbecilizarea populației!
  Asta fac acești infractori cu gulere albe in Iasi!

 • Laicule, fii atent că acuși apare mare carte a Meditatibului în care dau de pământ cu toți politrucii din Iași. Poate vii și tu la lansare ca să râdă lumea de tine. Ești unul din personajele principale ale viitorului bestseller. Tu împreună cu Aragaz și blondina logoreică cu dosul cât aragazul. Va râde tot orașul de toți trei.

 • Chiar nimeni nu poate opri pe pocituraasta de Baghiu care ii păcălește pe Ziariști ca e filosof și pe filosofi ca ar fi ziaristi? In realitate el e un kkat in ploaie,un bețivan notoriu care face atacuri suburbane la adresa unor cetățeni onorabili ai cetații de ani și ani. Cum e posibil așa ceva? Cum de nici o instituție de ancheta nu se autosesizează și nu trimite haimanaua la galere?
  Dar uite că, la adăpostul prostiei, al ignoranței și al lașității românilor, golanul asta si cei cel plătesc,stau bine merci pe putere și pe bani, și urinează de sus pe mulțime, sub pretextul că sînt aducători de speranță. Baghiule tine minte,vei ajunge la pușcărie cât de curând și tu și canaliile care te plătesc din banii samsarilor imobiliari ce fac iesenilor mei calvar din viața lor !

 • Pe 5 decembrie vă aștept la marea lansare de carte. Locația încă nu este stabilită Dar cel mai probabil va fi un loc unde pușcăriașul Năstase nu a avut acces când a venit în Iași. Vă promit un regal cu doi mari și îndrăgiți jurnaliști de la București și alți intelectuali de marcă. Politrucii de Bahlui vor primi o măciucă în moalele capului. VA FI O MARE SĂRBĂĂTOARE A SPIRITULUI ȘI BUNULUI GUST ! VĂ AȘTEPT CU DRAG !

Adauga un comentariu