Local

PSD-iști, nu mai vorbiți cu Maricel Popa ca e cel mai mare sifon. Vorbește despre toate la procurori

Publicat: 26 ian. 2024
_____ Vizualizări 12 Comentarii
PSD-iști nu mai vorbiți cu Maricel Popa ca e cel mai mare sifon. Vorbește despre toate la procurori
Maricel Popa este un sifon pentru procurori, având în spate un dosar penal uriaș

Potrivit unor surse, Maricel Popa este cel mai mare sifon din PSD Iași pentru că este omul care vorbește mai mereu la procurori și la alte instituții de forță. Senatorul de Iași spune mai tot pentru că procurorii îl au la mână cu un mare dosar de corupție.

Este vorba despre dosarul Spitalului Mobil de la Lețcani în care există un prejudiciu de peste 13 milioane de euro și care zace uitat în sertarele procurorilor. De altfel, Maricel Popa se laudă că are oameni sus-puși în instituțiile de forță din București.

Maricel Popa, sifonează mai tot la procurori

Conform unor surse exclusive BZI.RO, senatorul PSD Iași, Maricel Popa este cel mai mare sifon al județului. Colegii din organizația județeană și municipală sunt sifonați la toți procurorii! Cum se întâmplă asta? De ce se întâmplă asta? Pai treaba este una simplă pentru că Maricel Popa este șantajabil. Concret, unii procurori români îi țin în sertare dosarele penale, și îi dictează acestuia ce trebuie să facă și pe cine să pârască.

Sursele noastre de încredere mai spun că Popa interoghează pe oricine de la care ar avea de câștigat. Săgeata procurorilor ar căuta informații compromițătoare și de la oamenii de afaceri cu care intră în contact. Așa că trebuie să fiți atenți pe unde petreceți cu senatorul de Iași pentru că abia așteaptă să vorbească la procurori! Asta este și un apel la oamenii de afaceri care intră în contact cu Maricel Popa să aibă grijă să nu se trezească cu dosare fabricate de procurori pentru că Popa ar trăda pe oricine doar să scape cu basma curată din dosarul de mare corupție cu prejudiciu de 13 milioane de euro de la Spitalul Mobil din Lețcani.

Marcel Ciolacu a suspendat democrația în Parlamentul României! Ar trebui să se ducă la pușcărie

Premierul Marcel Ciolacu conduce cu o mână de fier pe parlamentarii PSD, suspendând democrația din Parlamentul României. Acesta este pasibil de închisoare pentru ingerințe în actul legislativ. Conform sursei citate, nu mai există parlamentar PSD care să fie liber pentru că Ciolacu îi controlează ca pe marionete. Nici nu mai contează ce lege se află în fața parlamentarului pentru că dacă ridică mâna interlopul Alfred Simonis – la îndemnul lui Ciolacu, toți vor ridica mâna.

Așadar, România este vândută pe bucăți cu complicitatea lui Marcel Ciolacu care dorește cu ardoare să devină președintele României trecând peste cadavre, cedând în fața marilor corporații străine, a Bruxelles-ului. Rând pe rând, Ciolacu a cedat Termocentrala Mintia, Petrom. Și totul nu se termină aici pentru că există interese, așa cum BZI.RO a dezvăluit în vânzarea pachetului majoritar de la SALRMON, unul dintre cele mai profitabile afaceri ale statului român!

Marcel Ciolacu se visează președinte! Nimic mai fals

Așa cum spuneam anterior, Marcel Ciolacu se visează președinte. Dând bani la bugetari, premierul crede că și-a câștigat deja președenția! Din păcate pentru el trebuie să îi transmitem că în instituțiile publice sunt foarte multe persoane care sunt oripilate de ilegalitățile pe care trebuie să le semneze. Ciolacule, trebuie să te gândești că a mai existat în istoria recentă o persoană care se credea stăpân peste popor și care a avut un sfârșit tragic pentru că poporul s-a revoltat! Atenție la cei din instituțiile statului care sunt deja pregătiți să se revolte pentru că s-au saturat de această bătaie de joc!

Atenție la românii patrioți care s-au ridicat din tăcere și vor pune ștampila împotriva ta! Atenție la oamenii patrioți din serviciile secrete pentru că nu tot SRI-ul, SIE este cu tine! Suntem ferm convinși că sunt sute de oameni din SRI care s-au saturat de această dezbinare și care vor pune, în curând, piciorul în prag și vor pune STOP acestui mare jaf din România. În concluzie, dragi români trebuie să fiți atenți cu cine votați! Încheiem făcând apel la parlamentarii PSD de bună credință: Nu vă mai lăsați conduși cu forța de tovarășul covrigar Marcel Ciolacu!

 

 

Comentarii
  • Aragaz, un psihopat și infractor, a distrus și vandut partidul la liberali, pe bani mulți ,iar idioții ăștia puși de psihopat, care habar nu au de nimic ,ii continuă procesul destructiv ! PSD a ajuns un partid doar de Facebook.

  • Aragaz, un psihopat și infractor, a distrus și vandut partidul la liberali, pe bani mulți ,iar idioții ăștia puși de psihopat, care habar nu au de nimic ,ii continuă procesul destructiv ! PSD a ajuns un partid doar de Facebook.

  • Bai nu te mai strofoca atata! Psd si Pnl sunt pe linia moarta nimeni nu voteaza dictatura terorista comunista Psd- P nl! Ne pisham toti pe psd- pnl!

  • Sobolanii PCR, sobolanii sobolanului Colacu! Sobolanii sunt dictatori comunisti, Romania este condusa de SOBOLANII PSD- PNL, Romania este sub dictatura militara comunista a SOBOLANILOR PSD- PNL. Vom vota dictatura militara terorista comunista sau vom vota democratia?

  • Da,adevarat ,suntem prosti lasi, nu ne intereseaza de noi ,de viitorul copiilor nostri,de viitorul tarii.Romania este condusa de guvernul,,Sobolani ” toti romanii sunt condusi de sobolanii cei inteligenti,suntem fericiti,linistiti sub dictatura sobolanilor

  • Cuvantul “popor” nu mai inseamna nimic in ziua de azi pentru viermii din politica. Oamenii sunt lasi pentru ca ii bat jandarmii si li se fac dosare penale, isi risca si sanatatea si libertatea. Suntem liberi de puscarie, dar sechestrati de o guvernare corupta. Ce sa ma mire la un astfel de articol mizerabil scris de “presa libera” ? Nimic

  • Bravo Marcele !!!! Daca este adevarat bravo baiete , sa nu taci . Si mai bine fugi din Psd ca s- a ales kakatul din Psd , nu vom vota psd comunist intr- o tara aparent democrata. Romania trebuie ss devina o tara democrata , la gunoi psd si pnl.

  • Eu dupa 40 ani munca am salariu minim 3300 si iau in mana tot atat la negru evident ca legal ar trebui vreo 2200 ! In sanatate invatamant bugetari in general i ati inbuibat din banii nostri ! O invatatoare la tara intr un catun , cu 12 copii in clasa cu o postliceala si facultate la spiru haret id facuta la 50 ani ia acum cu marirea 7000 net ( pe decembrie a luat 6100) !!!! Rezultate la scoala respectiva ioc! Examenul de capacitate l-au luat doar 3 copii din 26 ( al popei , al unui profesor , si al primarului ) restul au ramas la scoala tehnologică din sat…viitori asistati sociali si votanti pesedeeee! Ma intreb si eu ; E normal?

  • Ce salariu … dar ce pensie…
    astia nu au bani de pensii ma refer la pensiile normale . Pentru pensiile speciale 13 miliarde pe an sunt bani. Nu au bani de pensii, tinerii fug din tara,toata
    romanii fug din tara, de unde bani de pensii, daca 5 milioane romani muncesc afara si 5 milioane romani asteapta pensiile in Romania? Forta de munca ocupata s – a redus drastic ,a disparut industria, locuri de munca foarte putine, contributiile pensionatilor actuali au fost cheltuite, forta de munca ocupata normal ca s- a redus dramatic si nu sunt bani de pensii,haos total,disperare ,niciun interes pentru administrarea fondului de pensii,niciun interes pentru romani si Romania. Cei care vor prelua puterea ce vor face cu asa haos si nenorocire in tara ,nici in minim 20 ani nu se poate redresa motorul economiei catusi de putin. Asta e cand toti analfabetii si coruptii Psd ,Pnl conduc Romania tara devenita o barca in deriva trantita de valuri.

Adauga un comentariu