Actualitate

PSD: Mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară ”din prostia Cabinetului PNL”

Publicat: 04 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
PSD Mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară din prostia Cabinetului PNL
Acuzații dure lansate de PSD la adresa liberalilor: „Au scăpat de sub control pandemia și a îngropat economia!“

PSD a transmis, sâmbătă, că românii sunt puși în pericol de incompetenţa şi hoţia PNL, comentând astfel imginile cu aglomeraţia de pe Aeroportul Otopeni. Conform social-democraţilor, mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară ”din prostia Cabinetului PNL”.

”Liberalii acuză românii că nu respectă regulile, dar chiar PNL îi pune zilnic în pericol din incompetenţă şi hoţie. Adevăratul virus este Guvernul VID! Imaginile haosului total de la Otopeni, cu sute de oameni înghesuiţi la controale, sunt oribile. Un singur bolnav poate provoca o explozie de infectări. Într-o ţară normală, Vela şi Tătaru erau făcuţi deja pachet şi lăsaţi la vatră. Şi-au compromis sistemul de carantinare din orgoliul sinucigaş de a legifera cum a vrut muşchiul lui Orban.”, a transmis PSD, pe pagina de Facebook.

PSD: Mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară ”din prostia Cabinetului PNL”
”Şi-au compromis sistemul de carantinare din orgoliul sinucigaş de a legifera cum a vrut muşchiul lui Orban. Acum, mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară din prostia Cabinetului PNL. Într-o ţară normală, un asemenea guvern trebuie să plece, nu să ameninţe că prelungeşte iar starea de alertă.”, mai susține PSD.

”Guvernarea liberală ştie să-şi protejeze afacerile cu măşti şi păcănele, nu şi cetăţenii. Pentru ei, românii sunt doar victime colaterale”, a conchis PSD.

Reacția vine după ce în spațiul public au apărut imagini revoltătoare cu aglomerația din principalul aeroport al țării. Sute de pasageri au fost înghesuiţi pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, la sosiri din cauza controalelor anti-Covid. Purtătorul de cuvând al aeroportului, Valentin Iordache, a declarat că DSP are doar doi angajaţi care verifică fiecare pasager în parte (completare/verificare declaraţie, plus câteva întrebări, semnătură, ştampilă etc.), ceea ce face ca traficul pasagerilor în terminal să fie blocat.

Adauga un comentariu