Actualitate

PSL: Turul României 10 în 10. Cea de-a cincea zi s-a încheiat cu succes

Publicat: 21 ian. 2020

Liderul PSL Ilan Laufer, a anunţat, marţi 21 ianuarie, încheierea celei de-a cincea zi în Turul României 10 în 10. În cadrul acestui tur au fost întâmpinaţi de un număr impresionant de membrie şi simpatizanţi ai PSL.

„Ieri, 20 ianuarie 2020, cea de-a cincea zi a Turului României 10 în 10 s-a încheiat cu succes la Cluj-Napoca, orașul în care Platforma Social Liberală a fost lansată la începutul lunii trecute.
Aici, liderii Ilan Laufer și Alexandru Coită au fost întâmpinați de un număr impresionant de membri și simpatizanți ai PSL, găzduiți fiind de Radu Lupaș, preşedintele PSL Cluj-Napoca și Vlad Danciu, Secretarul General al PSL, ambii fondatori ai formațiunii politice, veniți din mediul antreprenorial, cu o experiență complexă de peste 10 ani.

Liderii Platformei Social Liberale au avut o dezbatere deschisă și dinamică alături de clujeni pe tema celor 10 obiective propuse de proiectul de țară ROMÂNIA 10 ÎN 10, cu precădere pe măsurile referitoate la pactul strategic cu investitorii și renașterea capitalului autohton, teme care au generat o amplă discuție.

Caravana PSL pleacă astăzi de la Cluj-Napoca împreună cu o echipă mai puternică și mai solidă, îndreptându-se spre Alba Iulia și Sibiu, unde vor avea loc alte întâlniri cu membri și simpatizanții PSL.

#Romania10in10
#mieimipasa”, a scris Ilan Laufer, lider PSL.

Reamintim că în perioada 16 ianuarie – 4 februarie, liderii PSL vor avea întâlniri cu membrii și simpatizanții formațiunii din peste 35 de orașe, în cadrul Turului României 10 în 10.loading...

Adauga un comentariu