Magazin

Publyo încheie un nou parteneriat strategic cu Digital Atelier Studio

Publicat: 31 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Publyo încheie un nou parteneriat strategic cu Digital Atelier Studio
Serviciile oferite de Digital Atelier Studio

Publyo a încheiat un nou parteneriat strategic cu Digital Atelier Sudio, una dintre cele mai active și mai importante agenții de marketing online din România.

În peisajul concurențial actual de pe piața din România, să ai la îndemâna procese și tehnologii eficiente pentru a implementa campanii de marketing digital a devenit un „must” pentru a avea succes și pentru a atrage câți mai mulți clienți cărora să le poți livra servicii de calitate.

Publyo este prima platformă automatizată din țara noastră prin care poți seta, programa, trimite spre publicare și pentru a raporta campanii de advertoriale și articole doar prin câteva clickuri. De asemenea, ai posibilitatea să alegi dintr-un portofoliu larg de publicații online la cele mai corecte și avantajoase prețuri de pe piață.

În plus, lucrăm constant pentru a dezvolta noi funcționalități pentru platformă și pentru a încheia parteneriate strategice care să te ajute să lucrezi mai ușor, mai eficient și cu costuri minime care în final să îți aducă plus valoare.

Anunțăm astfel, parteneriatul strategic încheiat cu Digital Atelier Studio.

Cu peste 15 ani experiență, Digital Atelier Studio este o agenție de online advertising care livrează clienților săi cele mai relevante și variate platforme de promovare, identificarea partenerilor media potriviți și a unei abordări care să diferențieze un brand, să îi aducă notorietate și să îl poziționeze pe primele locuri în preferințele consumatorilor.

Serviciile oferite de Digital Atelier Studio:

  • 360 Media Strategy: Digital Atelier Studio creează strategii digitale complexe, în care elementele esențiale ale unei campanii eficiente de marketing se îmbină cu experiența și creativitatea pentru a oferi cea mai bună cale de promovare într-un mediu digital din ce în ce mai dinamic.
  • Digital media buying și management: Digital Atelier Studio are cele mai bune strategii de achiziție directă de media de la publisheri locali și internaționali, achiziții RTB și video 360. De la identificarea audienței până la testarea proceselor complexe din mediul digital, agenția oferă excelență în conectarea brandurilor și companiilor cu cei mai potriviți clienți.
  • Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads: Digital Atelier Studio implementează campanii de advertidsing în mediul online folosind instrumente și tehnici potrivite pentru fiecare client în parte. De la identificarea corectă a audienței și până la setarea campaniilor potrivite, agenția livrează clienților săi rezultate nu numai măsurabile, dar și eficiente.
  • Native Networks Advertising: Publicitatea nativă oferă publicațiilor conținut valoros pentru potențialii clienți și ajută companiile și brandurile să își promoveze produsele și serviciile într-o manieră naturală, care nu afectează în mod negativ experiența utilizatorului. Digital Atelier Studio îți pune la dispoziție cele mai potrivite strategii de Native Advertising, pentru ca mesajul tău să ajungă la audiența potrivită, cu impact maxim.
  • Social Media Management: crearea unei comunități în jurul brandului tău este o modalitatea prin care câștigi încrederea clienților actuali și potențiali. Digital Atelier Studio livrează servicii de Social Media pentru a economisi timp, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a capta potențialul audienței tale.
  • Web Design: site-ul tău este cea mai bună carte de vizită în mediul online iar Digital Atelier Studio va crea pentru tine site-ul care se potrivește brandului pe care vrei să îl construiești.
  • Email Marketing: Una dintre cele mai populare metode de promovare în mediul digital este strategia de email marketing, un instrument digital care ajută la promovarea serviciilor și produselor într-un mod accesibil și eficient. Campaniile de email marketing ajută la construirea unei relații cu audiența, la creșterea traficului pe blog și pe canalele de Social Media. Principalul avantaj este că audiența poate fi segmentată, iar mesajele pot fi direcționate în funcție de profilul clientului. Digital Atelier Studio creează cea mai bună strategie de email marketing pentru ca mesajul tău să ajungă la destinatarii potriviți.

Publyo îți pune așadar la dispoziție cele mai inteligente soluții, inclusiv prin încheierea de parteneriate cu cei mai buni specialiști de online marketing de pe piață, pentru ca implementarea campaniilor tale să aibă rezultatele scontante.

Tu când începi să beneficiezi de soluțiile Publyo? Contactează-ne și hai să vedem care este cea mai bună strategie de digital pentru tine!

Adauga un comentariu