Bursa Barfelor

Puliticianul din târg care a reușit să îi inerveze până și pe susținătorii lui de pe feisbuci!

Publicat: 21 apr. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una nouă despre același traseist al pulitichiei de Bahlui, Măriusică Brobodea. Individul tot încearcă să obțină capital ielectoral prin diverse postări pe feisbuci, respectiv că le dă doamnelor și domnișoarelor flori de 8 Martie, ba că stă pe o motoretă, ba că e la cules de zambile, tot felul de penibilități.

Mai nou însă, internauții au început să se prindă de vrăjeala ieftină a lui Brobodea și au început să îl apostrofeze pe propria lui pagină. Oamenii au început, astfel, să îi spună lui Brobodea că nu face altceva decât să taie frunze la câini, că e mai interesat de ce postează el pe feisbuci zilnic decât de problemele târgoveților și că, acum, dă în partidul din care a plecat, deși încă are poze care amintesc de acea perioadă. Asta le demonstrează babetelor cele hâtre că lupul își schimbă părul, dar năravul – ba!

 

 

Comentarii
  • Un dobitoc. Si prost, si increzut.
    Daca comentezi ceva pe pagina lui si il iei la rost despre ce s-a laudat ca face si nu a facut, iti sterge comentariile si te blocheaza, sa nu mai poti comenta pe pagina lui.

Adauga un comentariu