Culinar

Pulpe de pui la cuptor

Publicat: 07 feb. 2020

Iată o reţetă gustoasă şi consistenţă: pulpe de pui şi cartofi la cuptor.

Ingrediente Pulpe de pui şi cartofi la cuptor:

  • o caserolă de pulpe de pui superioare
    6 cartofi
    o roşie
    un gogoşar mic (sau ardel gras)
    o ceapă
    vreo 5-6 căţei de usturoi
    sare, piper, cimbru după gust
    zeamă de lămâie
    1-2 linguri de ulei de măsline (sau de floarea soarelui)

Mod de preparare:

Se spala pulpele, se curăţa cartofii, usturoiul şi ceapă, se spală, se taie cubuleţe, se spala roşiile şi gogoşarul (ardelul gras) şi se taie cubuleţe şi se pun toate într-un bol împreună cu pulpele şi se sărează, piperează şi condimentează cu cimbru după gust şi se stoarce şi zema de la o lămâie (se poate pune şi bere peste toate în bol pentru frăgezime) şi se pun la macerat la rece pentru aprox 2 h şi apoi într-o tavă unsă cu 1-2 linguri de ulei şi se dau la cuptor la foc potrivit pentru aprox 2 h (se adauga şi nişte apă în tavă – înainte de a pune la cuptor – pentru a fierbe un pic înainte să se prăjească).



loading...

Adauga un comentariu