Local

Punct de vămuire pe porţiunea dintre Podu Iloaiei şi Leţcani din Autostrada A8

Publicat: 26 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Punct de vămuire pe porţiunea dintre Podu Iloaiei şi Leţcani din Autostrada A8
Ședință de lucru la Consiliul Județean Iași

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Iaşi au găzduit ieri, 25 august 2021, o şedinţă de lucru cu reprezentanţii CNAIR şi ai proiectantului Consitrans. Întâlnirea a avut ca scop discutarea localizării pe porţiunea dintre Podu Iloaiei şi Leţcani din Autostrada A8 a unui punct de vămuire.

„La solicitarea primarului Municipiului Iași, Mihai Chirica, Consiliul Județean a găzduit ieri o ședință de lucru cu reprezentanți ai proiectantului Consitrans SRL și ai CNAIR în care s-a punctat posibilitatea localizării pe porțiunea dintre Podu Iloaiei și Lețcani din Autostrada A8 a unui punct de vămuire, fiind de așteptat că transportul rutier de mărfuri să crească în anii următori după darea în folosință a autostrăzii.

Cu aceeași ocazie s-a trecut în revistă stadiul implementării solicitărilor făcute de reprezentanții administrației publice locale și județene în întâlnirile anterioare, primind asigurări din partea proiectantului că acestea sunt avute în vedere urmând a fi propuse, către CNAIR, soluții eficiente de conectare la autostradă în sensul solicitărilor formulate”, au transmis reprezentanţii CJ Iaşi.

Adauga un comentariu