Local

Punct de vămuire pe porţiunea dintre Podu Iloaiei şi Leţcani din Autostrada A8

Publicat: 26 aug. 2021
Ședință de lucru la Consiliul Județean Iași

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Iaşi au găzduit ieri, 25 august 2021, o şedinţă de lucru cu reprezentanţii CNAIR şi ai proiectantului Consitrans. Întâlnirea a avut ca scop discutarea localizării pe porţiunea dintre Podu Iloaiei şi Leţcani din Autostrada A8 a unui punct de vămuire.

„La solicitarea primarului Municipiului Iași, Mihai Chirica, Consiliul Județean a găzduit ieri o ședință de lucru cu reprezentanți ai proiectantului Consitrans SRL și ai CNAIR în care s-a punctat posibilitatea localizării pe porțiunea dintre Podu Iloaiei și Lețcani din Autostrada A8 a unui punct de vămuire, fiind de așteptat că transportul rutier de mărfuri să crească în anii următori după darea în folosință a autostrăzii.

Cu aceeași ocazie s-a trecut în revistă stadiul implementării solicitărilor făcute de reprezentanții administrației publice locale și județene în întâlnirile anterioare, primind asigurări din partea proiectantului că acestea sunt avute în vedere urmând a fi propuse, către CNAIR, soluții eficiente de conectare la autostradă în sensul solicitărilor formulate”, au transmis reprezentanţii CJ Iaşi.

Comentarii
Adauga un comentariu