Magazin

Pune aparat dentar copilului tău fără a avea grija banilor!

Publicat: 03 iun. 2021

Te gândești să apelezi la tratamentul de îndreptare a dinților cu aparat dentar pentru copilul tău? Citește mai jos 3 lucruri importante pe care trebuie să le știi despre tratamentul ortodontic și despre soluția planului de finanțare.

  1. Aparatul dentar este cea mai simplă soluție pentru un zâmbet frumos și sănătos.

Aparatul dentar este singura metodă de îndreptare a dinților. Cunoscut medical și sub denumirea de tratament ortodontic, aparatul dentar este dispozitivul care aplică o forță asupra dinților, cu scopul de a-i deplasa și a-i poziționa corect.

Vârsta nu este o problemă! Este un tratament ce poate fi realizat atât la copii, cât și la adulți. Cu toate acestea, medicii specialiști ortodonți ai clinicilor DENTESSE recomandă vârsta de 7 ani ca fiind ideală pentru a realiza prima vizită la medicul ortodont. De ce? Pentru că acum încep să cadă dinții de lapte, iar medicul dentist poate urmări modul în care vor erupe dinții permanenți, având în vedere postura și poziția acestora.

  1. Există mai multe opțiuni de aparate dentare

Nu te limita doar la o singură variantă de aparat dentar! Află că în clinica DENTESSE Kids & Teens găsești mai multe opțiuni de tratamente ortodontice. În funcție de complexitatea cazului și de nevoia estetică pe care o cauți, poți alege dintr-o gamă largă cea mai bună soluție pentru copilul tău.

Trainerul dentar este recomandat a fi purtat începând de la vârsta de 4 ani, întrucât ajută la dezvoltarea corectă a danturii. Este un aparat sub forma unei gutiere, care elimină obiceiuri vicioase precum împinsul dinților cu limba, respirația pe gură în timpul somnului și scrâșnitul dinților. De asemenea, protejează dinții copilului de carii.

Aparatul dentar mobil este o opțiune de tratament pentru prevenirea problemelor de poziție a dinților, recomandat în jurul vârstei de 7 ani, odată cu erupția dinților definitivi. Corectează mușcătura și creează spațiu dinților prin lărgirea arcadei dentare.

Aparatul dentar metalic este cea mai populară soluție și se aplică în cazul în care copilul este mai mare, iar dinții strâmbi nu mai pot fi corectați cu trainer dentar și aparat dentar mobil. Este un aparat dentar fix, care vine ca soluție pentru anomaliile dentare complexe. În general, copiii de vârste mai mici îl preferă pentru că poate fi personalizat cu elastice colorate.

Aparatul dentar ceramic și aparatul dentar de safir sunt alternative mai discrete estetic. Datorită materialelor din care sunt confecționate, aceste aparate sunt mai puțin vizibile și oferă un confort sporit la purtare.

Aparatele dentare complet invizibile sunt dedicate pentru cei care doresc să nu știe nimeni că poartă un aparat dentar. În această categorie includem aparatul aparatul dentar Invisalign, aparatul dentar Incognito și aparatul dentar Win.

  1. Poți plăti tratamentul ortodontic de la 6 la 60 de rate fixe, fără avans, prin TBI Pay

Tratamentul cu aparat dentar poate fi considerat un efort financiar pentru mulți părinți. Clinicile DENTESSE oferă soluția planului de finanțare, de la 6 la 60 de rate fixe, fără avans, prin TBI Pay. Tot procesul se realizează în mod transparent, direct din clinică, fără a fi necesar să te deplasezi la bancă.

E timpul să oferi copilului tău zâmbetul frumos și sănătos pe care îl merită! Află mai multe despre tratamentul cu aparat dentar la copii, precum și despre soluțiile financiare de plată prin programarea unei consultații stomatologice în clinica DENTESSE Kids & Teens prin apel 0332 101 000 la sau completarea formularului online aici https://dentesse.ro/contact-kids//.

 

 

Adauga un comentariu