Magazin

Purificarea apei înseamnă sănătate

Publicat: 24 dec. 2019

Corpul uman este compus în marea majoritate din apă. Acest lichid important este prezent în sângele nostru, în mușchii noștri, creierul și oasele noastre.

În consecință, apa este esențială nu doar pentru hidratarea noastră, ci și pentru ca organismul să se  poată menține în echilibru și să ducă la bun sfârșit procese complexe precum regenerarea celulară, respirația, digestia și eliminarea toxinelor, printre altele.

Apa este prezentă în toate ființele vii. Astfel, pentru recuperarea echilibrului hidric, se pot consuma alimente cu un component hidric ridicat: fructe și legume. Dar esențial este să bem apă.

În principiu, apa este inodoră, incoloră și insipidă: adică, nu miroase, nu are culoare și nu are gust. Apa pe care o bem are adesea clor și uneori impurități. Clorul este un oxidant puternic, produce degenerare celulară, irită și ochii, mucoasa internă a esofagului și omoară o parte din flora intestinală.

În plus, clorul în combinație cu materia organică produce trihalometani, care sunt cancerigeni. Clorul se folosește pentru a face apa potabilă. Rezidurile agricole care contaminează acviferele subterane, industriile care deversează deșeurile în râuri etc., fac ca apa să fie potabilă.

Din acest motiv, filtrarea apei este extrem de importantă, având în vedere circumstanțele actuale cu privire la nivelurile de contaminare ridicată a surselor de apă dulce. Din cauza acestei situații, cea mai bună soluție este filtrarea apei, fiindcă apa filtrată înseamnă sănătate.

Un purificator apatrece apa prin diferite procese prin carese elimină treptat mare parte din compușii anorganici care dăunează sănătății noastre. În apa purificată există sodiu, dar doar cantitatea esențială pentru funcționarea corectă a organismului nostru.

Apa filtrată de purificatoare apaare numeroase beneficii asupra sănătății organismului nostru:

  1. Reduce riscul de Alzheimer

Aluminiul din apa pe care o bem este direct legat de maladia Alzheimer. Cercetările au arătat că, odată ingerat, aluminiul este dificil de eliminat și, prin urmare, este depozitat în creier.

  1. Reduce riscul de cancer, avort spontan, malformații la naștere și atac de cord

Clorul este adăugat în apa noastră de băut pentru combaterea bacteriilor. Cu toate acestea, a fost direct legat de multe forme de cancer, precum și de defecte congenitale, probleme cardiace și astm, iritații ale pielii etc.

  1. Cu apa purificată putem prepara mâncare, băutări mai proaspete și mai sănătoase

Spre deosebire de apa îmbuteliată, (apa din sticlele de plastic la căldură începe să degaje biosfenol care este cancerigen) prin purificarea apei vom avea acces permanent la apă proaspătă și necontaminantă. Ea poate fi utilizată pentru băut,  gătit, spălat legume, dar și pentru prepararea ceaiului și cafelei sau udarea plantelor. Opțiunile sunt nesfârșite.

  1. Apa purificată ne protejează de bacterii

După purificarea apei de la robinet vom putea sta liniștiți, fiindcă vom ști că odată purificată, sunt eliminate bacteriile și paraziții precum E.coli, Giardia și Cryptosporidium. Acești paraziți pot provoca diaree, crampe abdominale, febră, vărsături și multe altele. De asemenea, prin purificarea apei se elimină un procent mare de metale grele și substanțe chimice cum ar fi cuprul, plumbul, mercurul, zincul sau aluminiu, care se găsesc în apa noastră de băut.Apa purificată este foarte indicată pentru hipertensivi sau pentru femeile însărcinate.

Consumul de apă purificată ne ajută să eliminăm materiile anorganice și toxinele respinse de celulele și țesuturile din corpul nostru, lăsându-le doar pe cele esențiale.

Pe de altă parte, apa emulsifică grăsimile depozitate în corpul nostru, ajutându-ne să le metabolizăm și elimina cu mai mare ușurință. De asemenea, contribuie la hidratarea și catifelarea pielii, prevenind și întârziind îmbătrânirea.

Așadar, soluția pentru o sănătate de invidiat și pentru un ten frumos, este apa purificată. Aqua Time, pune la dispoziția clienților săi, pe site, aparate moderne de purificare a apei, care ne oferă o apă, care îndeplinește toate condițiile inerente ei: inodoră, incoloră și insipidă.

Nu dă aromă alimentelor, împrospătează, este bună pentru orice persoană, indiferent de vârsta ei sau de condiția fizică ori sănătate.

Întotdeauna este important să investim în sănătate. Să bem sănătos, este unul din lucrurile care ne garantează o bătrânețe sănătoasă.

Pe site, există o variată de purificatoare de apă. Puteți alege între între purificatoare prin osmoză inversă, care sunt sisteme de osmoză casnice cu un grad înalt de purificare (până la 0.0001 microni), și purificatoare ultrafiltrareUf Direct (grad de purificare 0.01 microni), cele mai economice sisteme, indicate a le folosi în apartamente bloc, case, clădiri etc.De asemenea, puteți alege și sisteme de ultrafiltrare Excito, moderne, compacte, ce pot fi depozitate într-un spațiu mic.

Datorită unor astfel de purificatoare puteți folosi oricând apă curată, sănătoasă și ieftină. Prețul unui astfel de aparat pornește de la 300 lei. Dacă calculați cât costă o sticlă de apă și câți litri consumați într-o lună, veți ajunge la concluzia că este mai avantajos să vă achiziționați un purificator, cu ajutorul căruia veți obține o apă foarte sănătoasă și benefică pentru organismul uman.loading...

Adauga un comentariu