Cancan

Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei s-a pozat în ipostaze jenante, în cadă. Cum au reacționat șefii ei

Publicat: 11 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei s-a pozat în ipostaze jenante în cadă. Cum au reacționat șefii ei
Plt.mj. Ramona Pop se află în centru unui scandal după apariția unor imagini ale ei cu tentă erotică

Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei din Cluj-Napoca a devenit virală în mediul online, s-a pozat în ipostaze jenante, în cadă. Imaginile cu tânăra ar fi fost făcute cu aproximativ 15 ani în urmă, pe când ea nu era în Jandarmerie. Imaginile cu plt.mj. Ramona Pop au apărut recent în mediul online, ele fiind disponibile contra cost pe site-uri cu conținut pentru adulți.

Dacă în trecut am avut parte de cea mai sexy tânără polițistă, de ce nu am avea și cea mai sexy jandarmeriță? De fapt este vorba de purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei din Cluj. Imagini incendiare au fost publicate recent în spațiul public, având-o ca protagonistă pe Ramona Pop, care ar fi protejata șefului Jandarmeriei Mobile Cluj, colonelul Clitan Sebastian Florin.

Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei s-a pozat în ipostaze jenante

Ramona Pop, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei din Cluj-Napoca, a devenit faimoasă într-un mod care nu prea îi face cinste. Mai multe imagini indecente cu aceasta au devenit virale în mediul oline. Cum era de așteptat, fotografiile au ajuns și la superiorii „sexy jandarmeriței”.

„Referitor la articolele apărute recent în presă, care conţin unele imagini postate pe Internet în care este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice, precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză. Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007”, a transmis colonelul Clițan Sebastian Florin.

Imaginile cu tentă erotică ar fi fost postate în urmă cu peste 15 ani, iar Ramona Pop a fost angajată ca subofițer în cadrul Jandarmeriei Cluj la un an după acest episod. Imaginile respective sunt postate pe site-uri cu conținuit pentru adulți, de unde pot fi cumpărate cu 6 dolari bucata.

Imaginile ar fi fost sustrase de la jandarmeriță

După apariția imaginilor cu „sexy jandarmerița”, cei aflați la conducerea Jandarmeriei Cluj nu au rămas indiferenți și au transmis doamna Pop Ramona nu mai îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se află în concediu de odihnă. Totodată, instituția a precizat că urmează să se clarifice dacă aceste imagini îi aparţin dar și modul în care pozele au ajuns în spaţiul public.

Din declaraţiile Ramonei Pop rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini. Dincolo de toate acestea, rămâne de văzut ce se va întâmpla, profesional, cu purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei care s-a pozat în ipostaze jenante, în tinerețe.

Adauga un comentariu