Local

Pușcăriașul Relu Fenechiu, lăsat fără permis de Poliția Rutieră! Carnetul, suspendat pe 90 de zile! Fostul baron liberal gonea cu bolidul lui de lux prin Vaslui! (Exclusiv)

Publicat: 27 aug. 2020
Polițiștii de la Rutieră i-au săltat permisul de conducere pușcăriașului Relu Fenechiu, fost baron liberal, după ce a călcat pedala de accelerație
Pușcăriașul Relu Fenechiu a rămas fără permis din cauza vitezei

Pușcăriașul Relu Fenechiu a fost lăsat fără permisul de conducere de către agenții Poliției Vaslui! Carnetul i-a fost suspendat pe 90 de zile! Fostul baron liberal a contestat în instanță procesul-verbal prin care a fost sancționat. Și un alt fost liberal și șef al Consiliului Județean Iași, Cristian Mihai Adomniței, a dat în judecată Poliția

Pușcăriașul Relu Fenechiu, lăsat fără permis de Poliția Rutieră! Carnetul i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile! Relu Fenechiu este acuzat că a călcat pedala de accelerație! Fostul baron liberal a acționat recent în judecată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui.
Acesta le solicită magistraților din cadrul Judecătoriei Vaslui să dispună anularea procesului-verbal prin care a fost sancționat de către agenți. Acum, urmează ca instanța să stabilească un prim termen de judecată al procesului civil. Ulterior, judecătorii vor asculta ce au de spus cei de la IPJ Vaslui, precum și fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu.

Relu Fenechiu ar fi depășit viteza legală cu peste 50 de kilometri la oră

Pe data de 5 august 2020, Relu Fenechiu a fost prins în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe un drum public din județul Vaslui. Surse judiciare afirmă că fostul ministru al Transporturilor a depășit la un moment dat viteza legală pe acea porțiune de drum cu peste 50 de kilometri la oră. În urma constatării, agenții l-au sancționat pe Relu Fenechiu cu 10 puncte de penalizare. Mai mult, spun aceleași surse, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.
La rândul său, a doua zi, fostul liberal ieșean a contestat în instanță procesul-verbal prin care i-au fost aplicate sancțiunile amintite. Acum, urmează ca judecătorii vasluieni să stabilească ce se va întâmpla în continuare, în cadrul acestui litigiu.

Un alt fost liberal, Cristian Mihai Adomniței, a dat în judecată și el Poliția

Tot recent, un alt fost lider liberal și fost șef al Consiliului Județean (CJ) Iași, Cristian Mihai Adomniței, a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Județean Iași. La rândul său, Cristian Mihai Adomniței le cere magistraților din cadrul Judecătoriei Pașcani să dispună anularea unui proces-verbal întocmit de către agenții ieșeni pe numele său. Cel mai probabil, Adomniței solicită anularea unei sancțiuni tot la regimul rutier.
Urmează ca Judecătoria Pașcani să stabilească un prim termen de judecată al acestui proces. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus cei de la IPJ Iași, precum și fostul șef al CJ Iași, Cristian Mihai Adomniței.

Probleme în Justiție atât pentru Relu Fenechiu, cât și pentru Cristian Mihai Adomniței

Amintim că atât fostul ministru al Transporturilor, pușcăriașul Relu Fenechiu, cât și fostul șef al CJ Iași, au avut probleme mai serioase în Justiție. Astfel, Relu Fenechiu a fost condamnat în două dosare de corupție, în vreme ce Mihai Cristian Adomniței este trimis în judecată de DNA. Relu Fenechiu a primit o pedeapsă rezultantă de 5 ani de pușcărie în dosarele intitulate generic „Transformatorul” și „Siveco”. Pe de altă parte, Mihai Cristian Adomniței este judecat în dosarul intitulat generic „Albumul”.
Acum, urmează ca Judecătoriile Vaslui și Pașcani să stabilească primele termene ale dosarelor civile în care apar numele celor doi foști liberali. Ulterior, judecătorii vor decide dacă cei doi au dreptate sau dacă Inspectoratele de Poliție Județene Vaslui și Iași vor avea câștig de cauză. Așadar, fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu va afla dacă suspendarea carnetului pentru 90 de zile va rămâne sau nu în vigoare, la finalizarea procesului.

Adauga un comentariu