Local

Puși la plată din pricina lemnelor

Publicat: 15 feb. 2020

Agenții din cadrul Secției I de Poliție Rurală Tomești au oprit recent, pentru control, în comuna Schitu Duca, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Mironeasa. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu are acte de transport pentru lemne. S-a dispus confiscarea unui metru cub de lemn, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Lunca Cetățuii. Bărbatul a fost amendat.

Mai mult, agenții din cadrul Secției VI de Poliție Rurală Pașcani au oprit, pentru control, în comuna Valea Seacă, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Sirețel. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu are acte de proveniență și de transport pentru lemne. S-a dispus confiscarea a 1,2 metri cubi de lemn, care afost predat reprezentanților Ocolului Silvic Pașcani. Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei.

În plus, polițiștii din Hârlău au oprit, pentru control, o căruță condusă de un tânăr de 25 de ani, din comuna Sirețel. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu are acte de proveniență și de transport pentru lemne. S-a dispus confiscarea a 0,650 metri cubi de lemn, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Hârlău. Tânărul a fost amendat cu 5.000 de lei.

Adauga un comentariu