Bursa Barfelor

Puțologii de la Elena Domnița își bat joc de borțoase

Publicat: 09 oct. 2020

Babele continuă rubrica cu una din sistemul sanitar. Cică puțulogii de la maternitatea Elena Domnița fac niște figuri cât casa. Fac cezariene când au chef, consulturi la fel, mai tot timpul par deranjați. Deranjant este că, la un moment dat, o borțoasă s-a prezentat la termen să aducă pe lume primul plod. Dar, puțulogii de acolo s-au scăpat pe ei când au văzut că are coviduț. Așa că au trimis-o acasă să nască sau să se vindece. Au păcălit-o că nu i-a venit sorocu. Cam mizerabilă atitudinea doftorilor de puțe. Își vor reveni instant când se vor trezi cu zeci de reclamații din partea borțoaselor, care sunt tratate din ce în ce mai prost la maternitatea Elena Domnița. Babele vor sta cu urechile cât pâlnia, lipite de pereții spetalului, și vor veni cu noi enformații despre neputința acestor puțologi care au mai depus și un jurământ.

Comentarii
  • Pai sa il schimbe pe managerul pus de Aragazel Pompa. Ca acum ca a venit la putere Alexut Taicopacei. Managerul a actual nu are treaba cu putologia, e cu ochisorii

  • Pai sa il schimbe pe managerul pus de Aragazel Pompa. Ca acum ca a venit la putere Alexut Taicopacei. Managerul a actual nu are treaba cu putologia, e cu ochisorii

  • acolo nu e dir medical? nici sef sectie? pai cu cele doua babe niculescu si pavaleanu si alta nulitate crauciuc se darama sandramaua.adevarata profesionista ramona a disparut dar au aparut ioana si tudorica de care rad toti.

  • E JALE MARE AU DISPARUR CEI MAI BUNI MEDICI, SI ASISTENTE, ACUM E ADUNATURA. NICI MANAGER, NICI DIR, MEDICAL, NICI SEFI DE SECTIE, NICI DIR.FINANCIAR, TOTUL SE DUCE LA VALE, BINE CA STA LIDERA DE SINDICAT , LUMI BUZEA CARE EA SPORURI SI NU FAC E NIMIC, NU STA UN MINUT IN ATI, FREACA MENTA, SI NIMENI NU II SPUNE NIMIC. BRAVO STIMATI MEDICI , VA E FRICA DE MADAM BUZEA( AFARA BUZEA).

Adauga un comentariu