Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Extrem de uşor de gătit şi super săţios, această reţetă de quiche de spanac este ideală pentru prânz sau cină.
– o foaie de plăcintă necoaptă
– 150 de grame de spanac
– o ceapă
– 120 de grame de cremă de brânză
– 100 de grame de brânză rasă
– patru ouă
– 200 ml de lapte
– sare şi piper, după gust
Pune cuptorul la preîncălzit la 200 de grade, iar apoi căleşte ceapa tocată mărunt şi spanacul. Ulterior, aşază foaia de plăcintă într-un vas de yena, adaugă crema de brânză şi spanacul călit cu ceapă.
Ulterior, bate ouăle cu un praf de sare şi adaugă brânza rasă, dar şi laptele. Toarnă totul peste conţinutul tăvii. Dă la cuptor pentru 40 de minute, iar apoi lasă la răcit pentru câteva minute.