National

Radu Banciu despre creşterea pensiilor: Le-a pus pistolul la ceafă

Publicat: 29 mai 2020

PSD le-a pus pistolul la tâmplă celor de la PNL, dacă nu măresc pensiile cu 40 la sută de la 1 septembrie, a declarat Radu Banciu, joi seara.

„Pe 1 se septembrie cade Guvernul Orban, ne-a transmis Olguta Vasilescu. N-ar cum să nu cadă. Pentru că cerințele sunt incredibile. Deci ei trebuie să mărească pensiile cu 40 % cel puțin. Pot să le mărească și cu 2000%. Dacă le măresc de la 0 până la 39% inclusiv…

Le-au pus pistolul la tâmplă cei de la PSD liberalilor. Dacă nu măresc pensiile până la 1 septembrie, ultima zi, vor fi daţi jos printr-o moţiune de cenzură. Evident că PSD-ul se știe puternic, inatacabil în domneniul ăsta, va da jos Guvernul. Orice abatere de la această promisiune va costa capul guvernului Orban, care în aceste condiții cred că deja se pregătește de o vacanță interminabilă. De ce să mai vină la muncă dacă oricum nu va mai avea nici un cuvânt începând cu prima zi din septembrie. Moțiunea va fi depusă imediat cum trece termenul, practic la ora 00:05, noaptea ca bandiții, vor da jos Guvernul Orban.”

E gata cu PNL-ul! Nu are cum să mărescă cu 40% pensiile. Ei s-au împrumutat conforma informațiilor PSD cu 17 miliarde de euro, PNL-ul până acum. PSD-ul zice: noi am făcut mult mai bine, noi ne-am împreumutat doar cu 15 miliarde. Diferența asta de 2 miliarde, practic atârnăm cu toții. Nu mai are cum în condițiile astea să le mărească amărâților pensia cu 40%. Cu 400% ar mari-o PDS dacă ar ști că iese și când ar ajunge la guvernare… știți pe unde v-o dă: Prin gaura aia de șarpe sau de cuc…pe acolo… „, a mai declarat Radu Banciu la B1.

Comentarii
  • Ziarist de doi lei.Daca s-ar lua cineva de criteriile dupa care esti tu platit ce ai spune,Banciule?Daca tu si altii sugerati sa nu se respecte o lege,ca este a pensiilor,a salarizarii etc.,nu inseamna ca vreti sa creeati un haos? Incercati si voi subiecte interesante,nu sa indemnati la incalcarea legilor.

Adauga un comentariu