Cancan

Radu Coșarcă, transformare bulversantă!

Publicat: 23 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În anii ’90, Radu Coșarcă se număra printre cei mai iubiți și apreciați prezentatori de știri din România. Alături de Mona Nicolici, dar și împreună cu Alessandra Stoicescu, acesta aducea în fiecare seară cele mai importante știri petrecute în țara noastră și în lume.

Milioane de oameni se uitatu la Observatorul pe care fostul jurnalist îl prezenta la Antena 1. După ce a renunțat la postul de prezentator, Radu Coșarcă s-a transformat total, iar, în prezent, el lucrează într-un domeniu diferit de lumea televiziunii.

Radu Coșarcă, transformat total după ce a plecat de la Antena 1

Fie că a format un cuplu la Observator cu Mona Nicolici sau cu Alessandra Stoicescu, Radu Coșarcă a reușit întotdeauna să ajungă în inimile românilor de pretutindeni și nu numai.

El a părăsit lumea televiziunii în urmă cu 19 ani și nu își dorește să mai revină pe sticlă… În plus, aparițiile pe micul ecran ale fostului prezentator au fost din ce în ce mai rare în ultimii ani. La 56 de ani, fostul prezentator de la Antena 1 arată complet diferit în comparație cu vremurile în care se afla la pupitrul știrilor. După cum puteți vedea în pozele din galeria foto, timpul și-a pus amprenta pe chipul și podoaba capilară, iar look-ul său este altul: are cioc acum, nu doar celebra mustață.

Cu ce se ocupă acum fostul prezentator de la Observator

În prezent, el ocupă o funcție importantă: este preşedintele Consiliului de Administraţie de la compania minieră de stat “Cupru Min” din Abrud, relatează revista VIVA; se află pe acest post din 2010, de când a părăsit lumea televiziunea.

Cupru Min are aproape 550 de angajaţi, iar ca obiect de activitate exploatarea şi valorificarea resurselor şi rezervelor de minereu de cupru din zăcământul Roşia Poieni – “exploatarea de suprafață de cupru din Munții Apuseni, situată la 90 km nord-vest de Alba Iulia și 7 km la sud de Râul Arieș”, conform Wikipedia. La Roșia Poieni se află 60% din rezervele de cupru ale României.

Radu Coşarcă a lucrat în televiziune în perioada 1990 – 2004 și, ulterior, el a fost printre primii membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului, în perioada 1992 – 1994. Una dintre cele mai importante funcții a ocupat-o la Enel, acolo unde a fost director Relaţii Externe şi, apoi, director de comunicare. Vă reamintim că Radu Coșarcă a fost coleg la Antena 1 cu Dan Negru și cu Gabriela Firea.

Adauga un comentariu