Actualitate

Radu Cristescu, deputat PSD la BZI LIVE: „Faptul că ministrul Virgil Popescu este menținut în funcție mă face pe mine sa cred că dă șpagă…”

Publicat: 14 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Radu Cristescu deputat PSD la BZI LIVE Faptul că ministrul Virgil Popescu este menținut în funcție mă face pe mine sa cred că dă șpagă...
Deputatul PSD Radu Cristescu a fost invitatul emisiunii BZI LIVE

Deputatul PSD Radu Cristescu a fost invitatul emisiunii BZI LIVE. Alături de moderatorul emisunii Valentin Huțanu, au discutat despre corupția, șpaga ce încă dăinuie în instituțiile din România, dar mai ales despre controversatul ministru al Energiei, Virgil Popescu.

„Dacă soarta României stă într-un escroc, atunci ne merităm soarta! Popescu nu trebuie remaniat, ci arestat! Arestat! Nu remaniat! „, a spus Radu Cristescu la BZI LIVE.

Radu Cristescu la BZI LIVE

Deputatul PSD Radu Cristescu a fost invitatul emisiunii BZI LIVE din data de 14 septembrie. Alături de moderatorul Valentin Huțanu, au dezbătut problema legată de ministrul Virgil Popescu.

„Nu cred că Popescu îl mai prinde pe Ciolacu premier. Şi dacă o face, vom propune alegerile anticipate.

Dacă soarta României stă într-un escroc, atunci ne merităm soarta!

Dacă mă întrebaţi pe mine, nu-l interesează pe Klaus Iohannis, ştie că pleacă. Şi nu-l interesează, cum nu l-a interesat ce s-a întâmplat nici până acum.

Aceasta moţiune era o moţiune degeaba. N-aş fi putut vota aceasta moţiune populistă şi idioată iniţiată de USR. PSD este un partid responsabil. Ciolacu s-a abţinut de la vot, dând dovadă de bun simţ. Noi am votat pentru stabilitatea ţării şi a coaliţiei.

Sunt multe lucruri care nu au fost băgate în ordonanţă.

Consumatorul casnic vulnerabil, acea taxă de solidaritate pe care am reuşit să o obţinem… Ce nu am reuşit este acea lege a Ursulei şi a reducerii consumului de gaz.

Ne-am trezit că în ordonanţă nu sunt prinşi marii consumatori de energii, şi anume industria. Acum rămâne neclar de ce ce s-au omis şi dacă s-au omis intenţionat.

Apoi, de ce s-au omis bisericile? Nu mai avem voie să ne rugăm?

Transporturile în comun. Companiile de apă, de vreme ce apa este pompată folosind curent electric…

Şi noi acum trebuie să venim să reparăm ce a făcut un idiot, şi anume Virgil Popescu”, a spus Radu Cristescu.

Radu Cristescu: „Stau şi mă uit cum un nenorocit nenoroceşte o ţară întreagă „

De ce statul român nu renunță acești băieți deștepți din sitemuld e energie? Parlamentarul Radu Cristescu a răspuns.

„Noi, PSD-ul, cerem reglementarea pieţei pe o perioadă de doi ani de zile. Serviciile secrete sunt plătite cu zeci şi sute de milioane de euro de la stat, şi ele ar trebui să informeze politicul şi pe președintele României.

Ce se întâmplă acum în sistemul energiei? Faptul că Popescu este menținut la energie înseamnă că el da spagă la cineva şi spaga o dă de la îndărătul pe care îl ia de la băieţii deştepţi.

Aceşti intermediari, samsari de energie, printre care este şi această firmă TINMAR.

Eu nu pot face nimic, decât să solicit nişte anchete. Dar serviciile de informaţii ce fac în acest sens?

OMV este Rusia în toată splendoarea. Iar dacă tu nu iei măsuri, înseamnă că tu eşti complice la jaful care se petrece acum.

Să te faci că nu ştii ce se întâmplă în Transilvaia, ce se întâmplă în energie… înseamnă că medicamentele nu îşi mai fac treaba, că doar bisturiul mai poate face treaba.

Stau şi mă uit cum un nenorocit nenoroceşte o ţară întreagă. Şi acest om este încă acolo.

Dacă liberalii îşi permit… mie îmi miroase a mare corupţie.

De ce nu văd un raport al serviciilor secrete, care să spună că au descoperit care sunt mişmaşurile”, a conchis Radu Cristescu.

Parlamentarul de Satu Mare, Radu Cristescu, a fost invitat al emisiunii BZI LIVE, moderată de Valentin Huțanu.

Comentarii
Adauga un comentariu