Cancan ultimă oră

Radu Vâlcan, discurs emoţionant despre soţia lui: „Este parte din mine”

Publicat: 02 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Radu Vâlcan discurs emoţionant despre soţia lui Este parte din mine
Radu Vâlcan, discurs emoţionant despre soţia lui: "Este parte din mine"

Radu Vâlcan a spus ce înseamnă Adela Popescu, cu adevărat, pentru el. Radu Vâlcan şi Adela Popescu formează unul dintre puţinele cupluri din showbiz despre care rareori se aud zvonuri negative. De fapt, niciodată nu s-a întâmplat asta, dacă stăm bine să ne gândim!

Cei doi au cariere de succes, au trei copii minunaţi cărora le dau o educaţie frumoasă şi sănătoasă şi, mai mult decât atât, reuşesc să-şi facă şi timp doar pentru ei doi, astfel încât să nu simtă lipsa pasiunii şi a romantismului.

Radu Vâlcan, discurs emoţionant despre soţia lui: „Este parte din mine”

Ei bine, prezentatorul tv a spus, de curând, ce înseamnă jumătatea lui pentru el, iar cuvintele profunde ar dezmierda, cu siguranţă, sufletul oricărei urmaşă a Evei.

„Nu aș putea spune că noi doi avem o relație. Este mai mult de-atât. Suntem noi, unul cu celălalt. Adela nu este soția mea, nu este mama copiilor mei. Este parte din mine. Copiii noștri sunt o extensie a noastră, parte din noi. Chiar te rog să îi întrebi pe ei, peste câțiva ani, care este testul suprem al părinților lor”, a declarat Radu Vâlcan, pentru clickpentrufemei.ro.

Ce decizie majoră au luat Adela Popescu şi Radu Vâlcan la începutul anului?

Cele două vedete au luat o hotărâre foarte importantă la începutul lui 2022, de dragul familiei lor. Adela şi Radu au împărtăşit decizia cu fanii lor de pe reţelele de socializare şi au primit o sumedenie de mesaje laudative şi de încurajare.

„Scumpeteo, vorbește acum cât mai poți!  Să știți că eu și @raduvalcan am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim.
Începând de astăzi, după 16:00, adică din momentul în care ajung copiii acasă, două ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanță de noi.

Vrem ca măcar DOUĂ ORE dintr-o zi atenția noastră TOATĂ să fie îndreptată unii către alții. Știu că pare puțin, ne dorim să mai creștem intervalul, dar o luăm ușor. Mai era ceva pe listă pentru anul ăsta, dar hai măcar asta să realizăm. Voi ce “ajustări” v-ați propus?”, a fost mesajul publicat de Adela Popescu.

Adauga un comentariu