National

Raed Arafat și Dana Budeanu, schimb acid de replici: „Apare și comentează toată ziua”

Publicat: 18 iun. 2021
Raed Arafat si Dana Budeanu
Raed Arafat si Dana Budeanu

Șeful DSU, Raed Arafat, se declară nemulțumit de faptul că Dana Budeanu comentează deciziile autorităților.

„Să lăsm sfaturile divelor de pe la televiziuni… Apare și comentează toată ziua. Când apare una ca și doamna Dana Budeanu, care toată ziua am fost în gura ei, cu toții, comentând vaccinare, măsurile… tot într-un limbaj pe care nu pot să-l descriu.

Este dreptul acestei persoane să-și spună părerea. Toți avem dreptul! Dar când această părere este zisă din punct de vedere al unei persoane care se pretinde expert și mulți oameni o cred devine o problemă. Această persoană când este promovată, și nu numai ea, și vin cu păreri care nu sunt medical fundamentate înseamnă că avem o problemă.

Noi am fost de dimineața până seara puși că ce se întâmplă nu e ok, vaccinarea nu e ok, aia nu e ok… indiferent de mesaje (…) Dreptul la opinie e una, dar la dezinformare nu e. Ca medic nu pot să spun că o persoană care iese în calitate de expert. Da, poate să spună: ‘Nu-mi place vaccinul’. Dar când spune: ‘Vaccinul nu-i bun’, asta devine dezinformare, în condițiile de sănătate publică. Asta nu mai e dreptul la opinie (…)Responsabilitatea noastră ca și comunitate este să ne informăm de la infecționiști, de la epidemiologi, să vedem alte țări ce fac. Israelul chiar vrea să ucidă toată populația? Ne facem rău ascultând astfel de abordări și ajungem în situația în care oamenii, bătrânii, se sperie, nu vor să se vaccineze, astfel că variantele noi se răspândesc și ei rămân vulnerabili”, a spus Raed Arafat.

Dana Budeanu a reacționat după ce Raed Arafat s-a declarat deranjat de „divele de la televizor” care critică vaccinarea și restricțiile din pandemie.

„Unde se desfășoară războiul? Hai să ne batem, unde ne batem? Vă dați seama, un cetatean normal din aceasta tara e in razboi cu Arafat, seful la pandemie? Uite, venim in studio la dl Ursu (Adrian Ursu de la Antena 3), eu intr-o parte, dl Arafat in alta parte. Dar nu stiu subiectul. Pandemie sau vaccinare? Pe mine ma acuza de dezinformare? Vreau sa ma faca de ras, vreau sa vin sa ma faca de ras in fata intregii tari”, a spus Budeanu.

Comentarii
  • Arafat nu are nici o competenta în boli contagioase, epidemii, epidemiologie, virusologie!! El trebuie sa susțină din nou examenul de specialist ATI, pentru ca nu a profesat peste cinci ani! Este un simplu absolvent de medicina specializat în medicina de urgenta!! PANDEMIA ESTE O PROBLEMA MEDICALA, CU EVOLUȚIE OSCILANTA ȘI NU ESTE URGENTA!! Acest individ orgolios, bagacios, a ocupat abuziv, fraudulos poziția de „Comandant al acțiunii”, comițind abuzuri, speriind lumea, facind vraiște în banii publici în dorința de afirmare și de putere! Acțiunile acestui apucat hiperactiv.au fost favorizate de incompetenta și prostia din Ministerul Sănătății! Acest maimuțoi și cei care i – au favorizat acțiunile TREBUIE SA RĂSPUNDĂ!!!!

  • Da lui araahatu nui convin criticile care îi demască jonglerile făcute în dauna guvidului —-izolete măști etc .——sau vrea să comenteze numai el—–nui convine săși dea demisia domnișoara arahat

  • „domnule” Arafat, lăsând-o la o parte pe Dana Budeanu, numiți o SINGURA dezbatere științifică PRO-CONTRA pe aceste subiecte pe care FACTORUL POLITIC a permis-o la vreo televiziune centrală!!! Despre ce vorbim? Ce credibilitate aveți? Nu credeți ca sunt mult prea multe atitudini similare în toată lumea încât sa fie considerate simple coincidente?

  • Repet:epidemia este o problema STRICT medicala care se rezolva cu specialisti(adevărați, nu numai cei agreați politic)! Arafat, salariat al MI si ai lui nu pot avea decit rol de sprijin în cadrul acțiunii medicale condusa de MI(cu condiția existentei unor oameni competenți și fără implicarea otrăvitoare a politicienilor) „Diva pandemiei” Arafat trebuie sa dispara din poziția de „Comandant”!!!! Anonimii cu doi neuroni înțepeniti in „ciuma roșie”, „Voiculescu”, „Dragnea”, „Dancila” și alte fetișuri pentru imbecili, sa meargă urgent la tratament!! Cu izoleta!!

  • Arafat spus bine, bravo lui. Tot felul de „profesionisti” isi dau cu parerea. Presa e in cautare de senzatie si nu de autenmticitatea informatiei.

Adauga un comentariu