National

Raluca a murit strivită de tractorul condus de soțul ei. Ce s-a aflat acum

Publicat: 24 ian. 2020

Două tinere, mame a patru copii, au murit în mod prematur, după ce au fost strivite de remorca unui tractor condus de soțul uneia dintre ele.

Tractorul se deplasa pe un deal, tractând trei remorci încărcate cu cartofi. Din nefericire, sistemul de prindere al remorcii în care se aflau Raluca, Elena și adolescenta de 14 ani s-a rupt, astfel că toate trei au fost prinse sub ea.

Elena a murit pe loc, iar Raluca s-a stins din viață la spital, o oră mai târziu. Evenimentul trist a șocat întreaga comunitate liniștită din Simlic.

Apropiații postează non-stop mesaje pe pagina de Facebook a Ralucăi. Atât ea, cât și Elena, aveau câte doi copii, care vor crește de acum fără mame.

„Dumnzeu să te odihnească în pace, suflet minunat și frumos! Te-ai dus prea repede de lângă noi! Mereu vei fi în sufletele noastre, te iubim Ralu! Drum lin în ceruri, draga mea vecină! / Odihnește-te în pace, Ralu dragă! Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea asupra familiei tale și pentru a putea merge mai departe! / O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare!”, sunt câteva dintre mesaje.loading...

Adauga un comentariu