Cancan ultimă oră

Raluca Bădulescu, mândră de fiul său! La ce facultate vrea să meargă tânărul

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Raluca Bădulescu este un adevărat fashion icon, mereu într-o continuă transformare, extrem de cameleonică, afișând de fiecare dată look-uri îndrăznețe, asumate, a vorbit despre culoarea anului 2022, dar și despre tendințele în moda acestui an și articolele vestimentare ce sunt un must have în garderoba oricui.

Jurata „Bravo, ai stil” a trecut prin foarte multe emoții în ultimul timp. Vedeta a anunțat că vrea să divorțeze de cel care i-a fost soț, iar băiatul ei a dat examenul maturității.

Raluca Bădulescu, mândră de Alexandru, fiul ei

Raluca Bădulescu are un fiul în vârstă de 18 ani, care tocmai a dat examenul de Bacalaureat. Fiul juratei a trecut cu bine de acest examen și a avut un rezultat foarte bun, motiv pentru care vedeta este foarte mândră.

Raluca Bădulescu a spus că îl iubește foarte mult pe Alexandru și a spus că acesta luat note mari la examenul maturității.

„Copilul…îl iubim cel mai mult din lumea asta. A avut bacul, a luat note bune la BAC, intră la ASE. E mândria și cea mai mare bucurie pe care o putem avea cu toții, evident”, a declarat Raluca Bădulescu.

La ce materie nu se pricepea Raluca Bădulescu în liceu?

Pentru fiecare om, în liceu, a existat o materie care nu i-a plăcut și nici nu s-a priceput. În ceea ce o privește pe Raluca Bădulescu, obiectul respectiv este unul dintre cele mai importante, dar, în funcție de profil, o poți evita. Iată ce materie i-a dat bătăi de cap vedetei.

„Chiar este foarte greu la BAC acum, eu nu știam să rezolv nimic. La matematică mă refer. La mate nu am fost bună niciodată. La română e altceva, știu să fac subiectele oricând, dar la mate, la mine e nenorocire. Trebuie să îmi dai un calculator, iar dacă e vorba de vreo ecuație sau de o integrală sunt pa, la revedere.”, a mărturisit Raluca Bădulescu, pentru WOWbiz.

Adauga un comentariu