Stiri si curiozitati

Raluca Bădulescu poartă perucă. Vedeta are o colecție de trei sute de astfel de piese

Publicat: 21 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Bădulescu poartă perucă. Vedeta are o colecție de trei sute de astfel de piese
Raluca Bădulescu poartă perucă și impresionează mereu cu accesoriul pe care îl asortează ținutelor sale extravagante.

Nu este un secret faptul că Raluca Bădulescu poartă perucă pentru a impresiona în fiecare apariție de a sa. Colecția pe care o deține îi permite să își schimbe des look-ul și să arate de fiecare dată diferit. Ori e blondă, ori e brunetă, ori are părul lung, vedeta știe cum să se folosească inteligent de micul truc.

În trecut, Raluca Bădulescu a reușit să scape de mai multe kilograme în plus și să ajungă la o siluetă de invidiat.

Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă

Raluca Bădulescu are o colecție impresionantă de aproximativ 300 de peruci pe care le poarta atunci când își dorește să își schimbe look-ul. Părul natural al juratei de la “Bravo, ai stil” are nuanța blondă și o lungime medie.

„Cred că am schimbat peste 100 de peruci, dar daca le punem la socoteală și pe cele de acasă, cred că am peste 300 de peruci. Sunt multe pe care nu le-am folosit, sunt pe alte stiluri și alte tunsori. Cel mai mult mă caracterizează tunsoarea bob cu breton, pe alb-argintiu sau blond platinat”, a declarat Raluca Bădulescu în urmă cu ceva timp.

Vedeta a recunoscut faptul că, în cazul ei, faptul că poartă o perucă este o necesitate și nu un moft.

„Eu am păr mai puțin. Așa am eu de la natură, nu că mi s-a întâmplat ceva pe parcurs, însă vopsindu-l blond aproape 20 de ani, e normal să se mai subțieze firul”, a adăugat vedeta.

Cea mai scumpă perucă din colecția Ralucăi a costat 5.000 de euro și este din păr natural.

Fiul Ralucăi Bădulescu, la vârsta majoratului

Alex, este fiul Ralucăi Bădulescu din relația pe care a avut-o în urmă cu mai bine de 19 ani cu Vali Pungă. Tânărul este la vârsta majoratului, iar vedeta Kanal D spune că este un copil minunat.

Raluca și Vali au rămas în relații bune de dragul lui Alex și uneori își petrec vacanțele împreună.

„Fostul meu soț, Vali Pungă, este un om minunat, avem o relație fantastică, mergem împreună, cu Florin și copilul, în vacanțe, ținem legătură, ne vizităm, vorbim la telefon. Suntem o familie extinsă, toți trăim pentru Alex’, a declarat Raluca Bădulescu în urmă cu ceva timp.

Despre Alex, vedeta de la Kanal D spune că este un copil fantastic care nu a creat niciun fel de problemă.

“El este soarele întregii familii, este singurul copil din familia noastră, așa că noi, cu toții, gravităm în jurul lui. Noi încercăm să fim prietenii lui mai mult decât părinți; relaționăm cu el din postura de prieteni, ne înțelegem foarte bine, ne străduim să ținem pasul cu el. Asta este esența, noi să ținem pasul cu el, noi să ne adaptăm dorințelor”, spunea Raluca.

Raluca Bădulescu are un soț exemplu

Raluca Bădulescu formează un cuplu cu Florin de aproximativ 12 ani. Aceștia se iubesc ca în prima zi, iar vedeta Kanal D a povestit cum a decurs prima întălnire dintre ei.

“De aproape 12 ani suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul”, a dezvăluit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu poartă perucă și impresionează mereu cu accesoriul pe care îl asortează ținutelor sale extravagante. Deși pasiunea sa nu este una deloc ieftină, jurata de la “Bravo, ai stil” a precizat că este o necesitate și nu un moft.

Adauga un comentariu