Local

Raluca Iurașcu și-a petrecut sfârșitul de săptămână la Iași. A impresionat publicul și s-a distrat pe o scenă din centru. Artista dezvăluie, în exclusivitate, detalii importante din viața ei: „Dacă ar fi să aleg, cred că ar fi Delia” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Publicat: 11 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Iurașcu și-a petrecut sfârșitul de săptămână la Iași. A impresionat publicul și s-a distrat pe o scenă din centru. Artista dezvăluie în exclusivitate detalii importante din viața ei Dacă ar fi să aleg cred că ar fi Delia - EXCLUSIVFOTOVIDEO
Raluca Iurașcu are vârsta de 29 de ani și a devenit cunoscută în lumea mondenă în anul 2016

Raluca Iurașcu și-a petrecut sfârșitul de săptămână la Iași, deoarece s-a numărat printre cele mai mari nume din industria muzicală care au cântat la festivalul Diskoteka. Aceasta a impresionat publicul și dezvăluie, în exclusivitate pentru reporterii BZI, detalii importante din viața ei profesională. Unul dintre artiștii din România ce au pus-o pe jar este Delia Matache

Raluca Iurașcu are 29 de ani și a devenit cunoscută în lumea mondenă în 2016. A jucat în niște seriale TV care au făcut-o celebră la momentul respectiv. Ulterior, a aprofundat în muzică și a început să se implice în diferite proiecte. Astăzi, tânăra artistă se numără printre cele mai cunoscute nume din muzica românească, și nu numai, având șansa de a împarți scena și cu mari artiști internaționali.

În acest weekend, focoasa blondă a cântat în cadrul festivalului Diskoteka, cel mai mare eveniment retro din Europa, care a fost organizat de Marius Gavrilă. Aceasta a împărțit scena cu cei mai importanți artiști naționali și internaționali, creând un spectacol pe cinste.

Artista dezvăluie, în exclusivitate, detalii importante din viața ei

Cu această oportunitate, Raluca și-a adus și elevele, fiind administratorul unei școli de muzică din București. Aceasta dezvăluie niște detalii picante din viața ei profesională, fiind vorba și de Delia Matache, una dintre cele mai celebre cântărețe din țară.

„Am avut, la un moment dat, o dispută cu cineva vizavi de această meserie și îmi spune că e prea multă remunerație. Pai, mna, asta e în funcție de posibilități. Dar nu-i chiar o muncă ușoară. Muzica nu e simplă, chiar dacă mulți zic că lălăi și atât. Păi lălăie și tu. Din acest motiv, eu îi apreciez pe toți care urcă pe o scenă, pentru că în spate este muncă multă. Dar, dacă ar fi să aleg totuși un artist din România, cred că ar fi Delia, pentru că eu sunt zuză de felul meu. Stilul muzical nu l-aș aborda în totalitate, dar îmi place energia pe care o are și apreciez munca depusă”, declară pentru reporterii BZI Raluca Iurașcu.

Tânăra artistă a impresionat publicul

Raluca Iurașcu a impresionat ieșenii prin melodia pe care a ales să o cânte în cadrul evenimentului, făcând să danseze tot publicul prezent. Ba mai mult, aceasta mai mărturisește și faptul că de când a intrat în această industrie nu a mai cântat în acest oraș, deși are rude aici.

„M-am îndrăgostit de Iași. Am mai fost când eram mică, dar amintirile sunt neclare. Eu sunt copil de București și aici mi se pare că e o liniște. O relaxare. Cred că cumva sunteți puțin mai liniștiti, dar cert e că sunt fericită că mă aflu aici. Este o onoare să împart scena cu artiștii pe care eu îi ascultam când eram mică”, mai spune artista.

Astfel, după o vizită la Iași, în care a cântat și s-a distrat pe o scenă din centru, Raluca Iurașcu dezvăluie detalii importante din viața ei profesională, prin care atinge mai multe subiecte sensibile din această industrie. Interviul video a stârnit multe reacții pozitive.

Adauga un comentariu