Cancan ultimă oră

Raluca Moianu, despre o posibilă nouă iubire, la patru ani de când a rămas văduvă. Prezentatoarea face destăinuiri dureroase din mariajul cu Marius Ancuța

Publicat: 15 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Moianu despre o posibilă nouă iubire la patru ani de când a rămas văduvă. Prezentatoarea face destăinuiri dureroase din mariajul cu Marius Ancuța
Raluca Moianu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară

Ultimii ani din viața Ralucăi Moianu au fost unii foarte dureroși. Celebra prezentatoare a trecut prin două mari pierderi, care și-au pus amprenta asupra sufletului ei, dar cărora a reușit să le facă față.

În anul 2017, vedeta și-a pierdut tatăl, iar un an mai târziu, soțul ei, în urma unui diagnostic crunt, a pierdut și el lupta cu viața.

Raluca Moianu, o femeie văduvă, dar în echilibru cu viața

Astfel, de patru ani, Raluca Moianu își crește singură fiica, găsindu-și liniștea și refugiul în muncă. Însă, pe lângă partea profesională a vieții, omul de radio spune că nu suferă de singurătate, prietenii pe care-i are ajutând-o să se mențină în echilibru.

Cât despre o posibilă viitoare relație, Raluca Moianu nu crede că va mai putea să-și deschidă sufletul în fața vreunui alt bărbat.

Chiar și așa, moderatoare nu spun un ”nu” irevocabil iubirii, doar că, subliniază ea, nu caută pe nimeni și nimic, lăsând destinul să-și urmeze propriul curs.

”Nu ştiu. Nu cred (n.r. că-și maid ă voie să iubească)… M-am înecat în muncă, aşa mi s-a părut mai simplu atunci. Dar acum sunt în echilibru, nu caut ceva. Sunt sciabilă, am prieteni, ies, sunt mare fană board game-uri şi am nişte prieteni cu care joc „Trenuleţe”.

Am o viaţă destul de plină, nu mă plâng de singurătate. Dacă e să mai vină cineva în viaţa mea, va apărea, nu trebuie să-l caut eu. Și trebuie să fie un gentleman, altfel nu se poate”, a spus Raluca Moianu.

Cât despre relația cu tatăl fiicei sale, Raluca Moianu o caracterizează a fi una plină de iubire, dar și destul de încercată.

Însă, indiferent de circumstanțe, Mario și Raluca s-au lăsat ghidați de puterea sentimentelor pe care le-au avut unul față de celălalt și așa au ajuns să își împartă viața până la ultima suflare.

Deși au fost separați o perioadă, Raluca Moianu crede că iubirea i-a dat ei rolul de a-i fi aproape la bine și la rău celui decedat, până când, din păcate, moartea i-a despărțit.

”Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break. Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut. A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se. Mi-a fost foarte greu, pentru că în 2017 a murit tata, care mă iubea foarte mult. El a fost ambasador şi mi-a dat un anumit tip de educație. Și, când simțeam nevoia să-mi acord timp să mă vindec, Mario (Marius Ancuţa, n.r.) a fost diagnosticat cu cancer şi, după fix opt luni, s-a prăpădit”, a mai adăugat fosta prezentatoare TV.

Adauga un comentariu