Cancan

Raluca și Walter Zenga s-au despărțit! Detalii despre destrămarea cuplului după 17 ani de iubire

Publicat: 06 aug. 2020
Raluca și Walter Zenga s-au despărțit
Walter și Raluca Zenga s-au separat de mai bine de un an, cei doi ducând vieți complet paralele

Raluca și Walter Zenga s-au despărțit. Anul 2020 a fost un an greu pentru Walter Zenga, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului! Profesional, s-a despărțit de Cagliari, care nu i-a mai prelungit contractul de antrenor. Iar familial, a intervenit o altă ruptură, poate mai importantă – Walter și soția sa Raluca s-au despărţit!

Walter şi Raluca Zenga s-au cunoscut, în urmă cu mai bine de 17 ani, pe aeroportul din Milano. Din relația lor de iubire au venit pe lume doi copii, Walter Jr și Samira. Însă timpul a trecut, iar odată cu acesta s-a risipit și dragostea dintre cei doi. Așadar, Walter și Raluca Zenga s-au separat de mai bine de un an, cei doi ducând vieți complet paralele.

La prima vedere, ruptura dintre cei doi s-a produs din cauza distanței și a lipsei comunicării. Oricum, cei doi au păstrat în continuare aparențele unei familii fericite. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze în imaginile postate pe paginile de socializare, dar și în emisiuni. Astfel, cei doi au lăsat mereu impresia unei familii solide, veșnic iubitoare și nedespărțite.

Raluca și Walter Zenga s-au despărțit

În ciuda aparențelor, Walter şi Raluca Zenga nu mai formează un cuplu. Cei doi mimează fericirea şi nu mai au nimic în comun de mult timp. Cel mai probabil, distanța și lipsa comunicării i-au despărțit iremediabil, pe cei doi soți. Numai că, Raluca nu dorește deocamdată să divorțeze oficial! Și aceasta pentru că frumoasa blondă vrea încă să păstreze statutul de soție, dar și numele Zenga.

Dincolo de toate acestea, ceea ce îi mai ține împreună sunt cei doi copii. Apropiații spun că Raluca și Walter au avut mai multe discuţii pe tema despărțirii. Doar că, până acum, încă nu au ajuns la un consens. Tot apropiații familiei Zenga au povestit că Raluca şi Walter duc vieţi paralele de peste un an! Astfel, el se dedică aproape total fotbalului, în timp ce Raluca se ocupă de blogul de călătorii.

Așadar, în ultima vreme, cei doi soţi locuiesc doar fizic în casa din Dubai. Însă nu-și mai petrec concediile împreună. De asemenea, pe conturile de socializare nu-și mai postează poze împreună. Mai mult, se văd din ce în ce mai rar. Când Walter vine să-și viziteze copiii, în Dubai, cel mai adesea Raluca este plecată prin lume. Motivul? Blogul ei de călătorii, căreia i se dedică în totalitate.

Despărțiți și pe rețelele de socializare

Soții Walter și Raluca Zenga nu mai formează un cuplu nici pe rețelele de socializare. Pe Instagram, cei doi postează fotografii doar separat, fiecare cu copiii. Ce se conturează tot mai mult ca o certitudine este faptul că între Raluca și Walter Zenga nu mai există cale de împăcare!

Walter şi Raluca Zenga au avut parte de o iubire ca în filme

În ceea ce-i privește pe Raluca și Walter, mai mult ca sigur a fost dragoste la prima vedere. În 2003, Walter Zenga și Raluca se vedeau pentru prima dată pe aeroportul din Milano. După ce au călătorit cu același avion, s-au gândit să pornească într-o nouă călătorie, pentru o viață împreună. Însă chiar de la începutul relației, gurile rele nu le-au dat prea multe șanse.

Astfel, după cum anticipau pe atunci unele persoane, Raluca și Walter Zenga s-au despărțit. Chiar dacă nu multă lume credea că vor avea o relație de lungă durată, cei doi au fost împreună 17 ani. Relația lor a a debutat în 2003, pe când Walter antrena echipa FC Naţional. În 2004, cei doi s-au cununat civil, iar nunta a fost celebrată abia în 2009.

Adauga un comentariu