National

Ramona Ioana Bruynseels a demisionat: „Proiectul nostru s-a încheiat”

Publicat: 02 dec. 2019

Fostul candidat la prezidențiale din partea PP-USL, Ramona Ioana Bruynseels, a demisionat din partid. Aceasta și-a anunțat demisia printr-un e-mail trimis membrilor din partid. Prin curentul mesaj a dorit să arate că a intrat cu sufletul curat în campanie și a cheltuit din propriile resurse.

”Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat în timpul campaniei pentru prezidenţiale.

Nu am apucat să vă cunosc pe toţi atât de bine precum aş fi dorit dar planul meu a fost ca asta să se întâmple imediat după încheierea campaniei prezidenţiale.

Ce a fost însă de remarcat a fost faptul că, cu toate acestea, voi m-aţi sprijinit şi aţi făcut, fiecare dintre voi, cât aţi putut şi cât aţi simţit pt reuşita campaniei. Vă mulţumesc tuturor pt mai puţinul sau mai multul oferit, nu am să uit acest lucru. Fiecare mic sprijin acordat a contat.

Din păcate însă, romanii au hotărât altfel. Au mers din nou pe ideea raului mai mic, mulţi considerând că eu sunt tânără şi am timp suficient în fata pt a ajunge preşedinte în viitor.

Acum însă, pt mine cel puţin, a venit momentul bilanţului.

Da, nu am fost un candidat perfect. Nici nu puteam să fiu pt că, din păcate :(, nu sunt perfectă. Dar am intrat cu sufletul curat şi cu o credinţă puternică în proiectul candidaturii. Mi-am pus ‘la bataie’ familia, banii personali şi numele nepătat (atât al meu cât şi al soţului). Am muncit mult şi am făcut tot ceea ce mi s-a cerut/recomandat să fac. Am reuşit cât am reuşit.

Oricum, nu este nici extrem de bine dar nu este nici rău, dimpotrivă.

Proiectul nostru s-a încheiat. În consecinţă, aseară mi-am transmis demisia din PPUSL.

Îmi pare rău că nu ne-am întâlnit zilele acestea pt a vă mulţumi personal, recunosc că nu am fost înştiinţată despre organizarea întâlnirilor de ieri şi de azi.

Probabil a fost o neînţelegere, care de altfel nici nu mai contează.

Sunt recunoscătoare pentru a vă fi fost lider pe parcursul campaniei pt prezidenţiale din 2019 şi vă doresc Dvs şi PPUSL succes pe mai departe! Sunt sigură că acesta se va întâmpla.

Vă doresc tot ce este mai bun tuturor şi vă adresez multe încurajări să persistaţi în loialitatea faţă de cele trei valori: Demnitate, Onoare, Curaj!

Vă mulţumesc!

Doamne ajută România şi pe noi toţi!

Ramona Ioana Bruynseels

Ps: în cazul în care aţi auzit că aş fi mers la PSD, să ştiţi că nu este adevărat.”, scrie Ramona Ioana Bruynseels.

Adauga un comentariu