Cancan ultimă oră

Ramona Olaru, vacanță în Budapesta alături de noul iubit! Asistenta TV l-a dat uitării de tot pe Cătălin Cazacu

Publicat: 05 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru vacanță în Budapesta alături de noul iubit Asistenta TV l-a dat uitării de tot pe Cătălin Cazacu
Asistenta TV l-a dat uitării de tot pe Cătălin Cazacu

Ramona Olaru trăiește o nouă poveste de dragoste! Se pare că noua ei relație merge din ce în ce mai bine, având în vedere fotografiile pe care le-a publicat pe Instagram, din care a lăsat să se înțeleagă că este într-o vacanță romantică cu noul iubit, în Budapesta.

După o relație cu multe obstacole și despărțiri, se pare că Ramona Olaru și-a găsit, din nou, fericirea. Asistenta TV nu ezită să se afișeze în ipostaze romantice pe rețelele de socializare, și chiar dacă nu dezvăluie identitatea noului bărbat din viața ei, lasă de înțeles că este un iubit atent. Acum, cei doi se află într-o vacanță de neuitat în Budapesta, unde este răsfățată așa cum își dorește.

Ramona Olaru a plecat în vacanță în Budapesta cu noul iubit

Ramona Olaru este mai îndrăgostită ca niciodată, iar acest lucru îl exprimă mai ales pe rețelele de socializare. Asistenta TV se bucură de o vacanță pe cinste în Budapesta, unde noul iubit o răsfață cu flori și momente romantice împreună. Chiar dacă nu a vrut să îi dezvăluie identitatea până acum, Ramona Olaru s-a asigurat că toți urmăritorii ei vor afla de povestea de dragoste pe care o trăiește, având în vedere imaginile cu buchetul imens de trandafiri pe care l-a primit.

Fanii au sesizat imediat că a reușit să îl uite de tot pe Cătălin Cazacu, astfel că i-au spus că s-a ”mișcat repede” cu noua relație. Asistenta TV le-a dat replică imediat.

”După posibilități. Și cfrede-mă, eu m-am mișcat greu tare…dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață!”, a scris Ramona Olaru în comentarii.

Noul iubit este un romantic incurabil

Se pare că a reușit să își găsească exact ce își dorea, iar acum are alături de ea un iubit romantic, care nu uită de gesturile prin care să își exprime iubirea.

Ramona Olaru a primit un buchet imens de trandafiri și micul dejun la pat. Momentul nu a trecut fără să fie imortalizat și publicat pe Instagram de către asistenta TV.

Adauga un comentariu