Razboi în Ucraina

Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, a transmis Occidentului să înceteze „să sufere de prostie”

Publicat: 19 apr. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Ramzan Kadîrov liderul cecenilor a transmis Occidentului să înceteze să sufere de prostie
Ramzan Kadirov a transmis un nou mesaj dur Occidentului

Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, ar fi scris pe canalul său de Telegram că suferă din cauza faptului că nu mai poate vizita Marea Britanie, ca turist, dar și că, din cauza sancțiunilor Japoniei, nu va mai deveni ninja niciodată.

Acesta ar fi transmis și un mesaj Occidentului, mai exact să înceteze „să sufere de prostie”, după cum scrie news.ru

Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, a transmis un nou mesaj Occidentului

Kadîrov a ținut să povestească că Londra e unul dintre orașele lui preferate și că visa să viziteze Palatul Buckingham ori să se plimbe în Piața Trafalgar. Însă acum, din cauza premierului Boris Johnson, dar și a celorlalți lideri ai lumii, visul său nu se va mai îndeplini niciodată.

„Dacă mă enervez, atunci furia mea este teribilă și răzbunarea mea este de necontrolat„, a scris Kadîrov.

În ultima lună, Ramzan Kadîrov a anunțat de 26 de ori pe canalul său de Telegram că orașul ucrainean Mariupol va fi cucerit „până seara”, a amintit site-ul independent de știri Realitatea Caucazului.

„Cuvintele lui sunt deja pur și simplu ridicole. Kadîrov continuă tendința de a spune prostii”, a scris publicația citată.

Ramzan Kadîrov a anunţat că peste 1000 de puşcaşi marini ucraineni s-ar fi predat

Ramzan Kadîrov a anunţat că peste 1000 de puşcaşi marini ucraineni s-ar fi predat la Mariupol. Deocamdată, nu a existat nici o declaraţie din partea oficialilor ucraineni cu privire la afirmaţia făcută de către Kadîrov. Deşi, Statul Major al Ucrainei, în raportul său de dimineaţă de miercuri, 13 aprilie, a anunţat că forţele ruse continuă să atace Azovstal şi portul.

În acelaşi timp, televiziunea rusă a arătat marţi, 12 aprilie, imagini cu ceea ce se presupune că erau puşcaşi marini care se predau la uzina siderurgică Illich Iron and Steel Works din Mariupol, mulţi dintre ei fiind răniţi. Nu este însă foarte clar la ce uzină s-a referit Kadîrov, Azovstal sau Illich Iron and Steel Works, când a vorbit despre cei 1.000 de puşcaşi marini ucraineni care s-ar fi predat.

”În cadrul Azovstal, în acest moment există aproximativ 200 de răniţi care nu pot primi nicio asistenţă medicală. Pentru ei şi pentru toţi ceilalţi, ar fi mai bine să pună capăt acestei rezistenţe inutile şi să se întoarcă acasă la familiile lor”, a mai precizat Kadîrov.

Ramzan Kadorîv este un susţinător înfocat al liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, şi a trimis mulţi dintre luptătorii săi în Ucraina pentru a susţine eforturile Rusiei de ”demilitarizare” şi ”denazificare” a ţării.

Comentarii
Adauga un comentariu