Local

Raport de audit final la Școala Populară de Arte „Titel Popovici ” din Iaşi

Publicat: 11 mai 2021
Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași și și managerul Școlii Școala Populară de Arte "Titel Popovici " din Iaşi, Vlad Baba, prezintă raportul pe auditul final

La această oră, conducerea Consiliului Județean Iași şi cea a Şcolii Populare de Arte „Titel Popovici ” prezintă un raport de audit făcut la instituţia de cultură din oraş. Preşedintele Costel Alexe şi Vlad Baba, directorul Şcolii, prezintă o serie de aspecte ce au stat la baza raportului respectiv.
Mai multe amănunte mâine în cotidianul BUNĂ ZIUA IAŞI

Comentarii
  • Si la Protectia Copilului pe cand un audit? Florin Ion semneaza orice i se bagasub mustata. Fara verificari, fara probarea celor scrise . Hartii facute din birou, interesei si orgolii personale, interpretri eronate ale legilor, ducere in eroare , inclusiv a instantelor.

  • De cand cu Alexe eu mi-am sudat tabla pe casa de frica sa nu raman fara acoperis. Am vecini care si-au facut gardurile de lemn, de frica astuia.

  • La DGASPC CE AUDIT SĂ FIE FĂCUT? MADAM VERNICA,COLEGA DIN TINEREȚE A NUMITEI GETA GOGOAȘA DUMITRACHE NU VREA SĂ SCOATĂ LA IVEALĂ IȚELE MĂGĂRIILOR DE ACOLO IAR ALEXE A LUAT ȘPAGA DE RIGOARE DE LA ION FLORIN ȘI IOAN TICU,AȘA CĂ,BATISTA PE ȚAMBAL.

    LA DGASPC trebuie auditat serviciul de achiziții unde s-au produs fraude de milioane de lei,ingineriile financiare sunt făcute de Silviu(care o are mică, se știeeeee)un mic șef de birou,trebuie auditat serviciul contabilitate unde sunt niște matracuce care nu au habar de un dram de contabilitate,trebuie auditat serviciul resurse umane al lui moș pârț,Ghiga,idolul femeilor de serviciu, trebuie auditate pe rând centrele conduse de soția fostului subrefect Alăbașei, centru din Galata unde madam Geta Gogoașa Dumitrache fură și acum ca-n codru,din mâncarea beneficiarilor, sunt multe de verificat doar că nu se va întâmpla nimic. De ce? Am spus-o mai sus, Alexe a luat șpaga de directorași ,la o băută, Ioan Ticu a vomitat tot…acum o săptămână…

Adauga un comentariu