Prima pagină » Radio » Actualitate » Rapperul 6ix9ine, imagini de senzație la Costinești. Ce a mâncat acesta
Rapperul 6ix9ine, imagini de senzație la Costinești. Ce a mâncat acesta

Rapperul 6ix9ine, imagini de senzație la Costinești. Ce a mâncat acesta

04 mai 2023, 15:24,
BZI.ro, în Radio

Rapperul 6ix9ine a fost protagonistul unor imagini de senzație la Costinești, după ce a fost filmat mâncând într-o shaormerie. Anterior, artistul a făcut cea mai incendiară atmosferă pe scena Beach Please. Nu în ultimul rând, și Bia Khalifa a ajuns în atenția publicului larg după ce s-a sărutat cu 6ix9ine!

Beach Please a fost festivalul care a adus în fața românilor o mulțime de artiști talentați și cunoscuți atât național, cât și în întreaga lume. Printre numele mari care au făcut show pe scenă se numără și rapperul 6ix9ine, care s-a arătat extrem de fericit de modul în care a fost primit în România. Mai mult decât atât, el a avut parte de o noapte de senzație alături de Bia Khalifa, cu care s-a și postat pe InstaStory.

Rapperul 6ix9ine, imagini de senzație la Costinești

Festivalul de la Costinești a adus în fața publicului o mulțime de artiști și de piese renumite. Tinerii au cântat timp de patru zile și patru nopți melodiile lor preferate, ba chiar și-au întâlnit idolii cu care au făcut o mulțime de fotografii. 40.000 de oameni au venit la Beach Please atât pentru cântăreții români, dar mai ales pentru cei internaționali. Nume mari ale industriei muzicale mondiale și-au făcut apariția la malul mării, precum Central Cee, DaBaby, NLE Choppa sau 6ix9ine.

6ix9ine a fost de departe artistul care a făcut cea mai incendiară atmosferă pe scena Beach Please. Acesta nu doar că și-a cântat piesele, ci a făcut un adevărat spectacol: s-a dezbrăcat de față cu toată lumea și și-a aruncat hainele în public, s-a aruncat de 3 ori în mulțime și s-a lăsat îmbrățișat de fani.

După spectacol, rapperul s-a oprit la o shaormerie din Costinești, acolo unde și-a comandat mai multe feluri de mâncare. Conform imaginilor care s-au viralizat pe TikTok, lui 6ix9ine i-a plăcut foarte mult mâncarea noastră.

 

@beachplease #beachplease #costinesti #beachpleasero #trap #festival #beachpleasefestival #6ix9ine ♬ sunet original – Beach, Please! Festival

Bia Khalifa, adevărul despre sărutul controversat

Bia Khalifa este din nou în atenția publicului larg după ce s-a sărutat pe scena Beach Please cu nimeni altul decât rapperul internațional 6ix9ine! Nimeni nu se aștepta la o asemenea apariție a blondinei, mai ales că artisul a fost cel care a făcut publice imaginile cu sărutul pasional.

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară din cauza aparițiilor excentrice pe care le are în spațiul public, a comentariilor fără perdea și a videoclipurilor deocheate pe care le postează pe contul ei de OnlyFans. Zilele trecute, vedeta a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată, la festivulul de la Costinești, Beach Please!. La malul mării au fost prezenți o mulțime de tineri care au plătit bilet pentru a-și vedea idolii.

Unii au ales să își achiziționeze biletul de acces general, alții au optat pentru un loc VIP, iar Bia Khalifa a primit invitație direct în camera de hotel a lui 6ix9ine. Aceasta se pare că a avut parte de momente plăcute alături de rapper, cei doi sărutându-se pasional și distribuind imaginile pe Instagram și TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *