Cancan

Raquel Welch, imaginile pe care le-ar vrea șterse de pe internet

Publicat: 24 sept. 2021

La începutul lunii, mai exact pe 5 septembrie, Raquel Welch a împlinit vârsta de 81 de ani. Odinioară era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cumva era la concurență cu Marily Monroe, din acest punct de vedere. Acum însă imaginile arată o cu totul alta Raquel Welch. Devenită sex-simbol şi numită drept cea mai dorită femeie a deceniului, în 1970, de către revista Playboy, acum pare total schimbată. Nimic din silueta ei nu aminteşte de persoana care era în urmă cu câteva decenii.

Chiar şi în 2017 arăta foarte bine. Atunci a apărut în filmul How to be a latin lover, uimind audienţa cu cât de bine arată. Se părea că ar fi reuşit să treacă testul timpului, îmbătrânind frumos. Spunea vedeta atunci că reuşeşte să se menţină în formă pentru că merge pe jos, evită să se machieze şi îşi protejează tenul de razele solare.

Pandemia însă a schimbat-o aproape complet. Se observă cu ochiul liber că a luat mult în greutate. Recent, paparazzi au surprins-o în oraş, mai exact în faţa unei case de licitaţii din Beverly Hills, SUA. Nici pe departe nu mai arată ca în anii `70. Dovada sunt imaginile din galeria foto.

Raquel Welch a fost o actriţă apreciată şi un fotomodel de succs. În 2001 a câştigat Globul de Aur pentru rolul din Cei trei muschetari. De asemenea, publicul o ştie şi datorită filmului Legally Blonde, unde a jucat rolul unei văduve bigate, alături de Selma Blair şi Reese Witherspoon.

Adauga un comentariu