Cancan

Răsturnare de situație! Cornel Galeș NU a murit?!

Publicat: 03 dec. 2019

Accidentul în urma căruia s-a spus că soțul regretatei Ileana Ciuculete a murit este învăluit în mister. Deocamdată, nu au apărut imagini de la locul tragediei și se știu prea puține detalii despre producerea incidentului rutier. Astfel, pe rețelele de socializare a apărut întrebarea firească… “Dacă nu cumva Cornel Galeș nu a murit?”.

Când a fost anunțată vestea tristă privind moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeș, cei mai mulți nu au crezut… ci s-au gândit că este o știre falsă, așa cum, din nefericire, s-a întâmplat și în cazul altor vedete.

Astfel, apropiații și fanii soțului Ilenei Ciuculete s-au împărțit în două tabere: unii care lăsau mesaje în memoria acestuia și alții care susțineau cu tărie că nu ar fi murit. Iar pe pagina de Facebook a fostului impresar există discuții aprinse în acest sens – pe unele dintre ele le puteți citi în galeria foto a articolului.

“Nu îmi vine foarte greu să cred că te-ai stins așa fulgerător. Dumnezeu să te așeze în locurile lui cerești. Drum lin spre eternitate ??? Cornel Galeș” este unul dintre multele comentarii cutremurătoare lăsate de internauți pe pagina oficială a soțului regretatei Ileana Ciuculete.loading...

Adauga un comentariu