Cancan

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Emi Pian!

Publicat: 05 aug. 2020

Surse judiciare au oferit noi informații despre ucigașul lui Emi Pian. Deși ieri se vehiculase numele lui Ciprian Napy, autorul crimei este altcineva.

Conform unor surse din interiorul anchetei, filmul asasinării lui Florin Mototolea, unul dintre liderii grupării Duduianu, este cât se poate de bizar.

Ieri-noapte, Emi era într-o locuință din Giulești, care îi aparține unui anume Costel al lui Dincă, unde interlopii obișnuiau să se strângă pentru barbut.

La un moment dat, Richard Gheorghe Emanuel, un membru al clanului Rinu, ar fi avut o dispută verbală cu Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent a început să facă avere.

Fiul său l-a dus la spital pe Emi

Deranjat de jigniri, Florin s-a ridicat de la masă și cei doi s-au luat la bătaie.

În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior. Emi i-a spus fratelui său Grațian, care îl însoțea: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!”. Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

În schimb, Florin sângera violent, dar fiul său a decis să nu sune la 112. L-a luat pe tatăl său cu mașina și l-a dus cât a putut de repede la Spitalul Universitar din zona Eroilor. Din păcate, hemoragia pe care a suferit-o i-a fost fatală, iar după o oră a fost declarat decesul. Și agresorul a ajuns la spital, la Elias, unde se află internat sub pază, cu răni la mâini.

Polițiștii au găsit la fața locului mai multe cuțite și au adus la audieri în jur de 15 persoane, care participaseră la sesiunea de barbut și care fugiseră înainte ca anchetatorii să ajungă.

Adauga un comentariu