Cancan ultimă oră

Răsturnare de situație în telenovela Ioana-Ilie Năstase. Ce spune fostul tenismen despre fuga soției de acasă cu 2 milioane de euro

Publicat: 14 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răsturnare de situație în telenovela Ioana-Ilie Năstase. Ce spune fostul tenismen despre fuga soției de acasă cu 2 milioane de euro
Ce spune fostul tenismen despre fuga soției de acasă cu 2 milioane de euro

La sfârșitul săptămânii trecute, cancan.ro a scris că Ioana Năstase ar fi plecat de acasă cu 2 milioane de euro. Soția legendarului tenismen Ilie Năstase a reacționat cu privire la acest subiect, postând pe pagina sa de Facebook un mesaj în care a prezentat partea ei de adevăr.

Ioana Năstase, fostă Simion, l-ar fi părăsit, din nou, pe soțul ei Ilie. Bruneta nu mai răspunde nici la telefonul pe care fostul tenismen îl „înroșește”. Femeia e de negăsit, iar Ilie suferă, cel puțin asta susțin surse apropiate cuplului. Din câte se pare, marea ceartă ar fi survenit cu mai mult timp în urmă.

Ioana Năstase: „Sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu, la adresa mea”

Ioana Năstase susține că tot ce a spus Ilie Năstase despre ea este fals, acuzațiile la adresa ei fiind doar minciuni. De asemenea, bruneta a transmis că nu a lua ea cele două milioane de euro.

„În primul rând țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu, la adresa mea, prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 de minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate. Soțul meu a afirmat că nu știe de mine de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu. Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane de euro sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente dacă va fi necesar”,  a transmis Ioana Năstase, pe rețelele de socializare.

Ilie Năstase: „Cum să îi dau eu să plece cu 2 milioane în poșetă la cumpărături?”

După ce a s-a anunțat că soția sa a dispărut, că nu răspunde la telefon și că a luat 2 milioane de euro, Ilie Năstase a transmis și el cu mesaj. Acesta suține că nu știe de unde au apărut aceste informații, dar totul este fals și nu s-a întâmplat absolut nimic.

„Mi se pare ridicol. Să plece cu 2 milioane la ea… Cine dă știrile astea? Eu sunt la un tratament la Eforie și m-am uitat și eu și am rămas trăsnit. Eu doar am întrebat-o pe soția mea „unde ești?” și de aici că a plecat cu banii, că a fugit, că a luat nu știu ce… Doamne ferește! Toți au preluat și niciunul nu m-a întrebat. Îi dau în judecată! Nu știu cine a dat știrea. O să mă uit cu avocatul să vedem cine a dat știrea. Cineva tot bagă strâmbe din astea. Cum să îi dau eu să plece cu 2 milioane în poșetă la cumpărături? Nu există așa ceva. Trebuie să fii nebun să crezi așa ceva. (…) Eu i-am dat mesaje că eram aici la tratament, la domnul Copos, și am zis că nu știu unde e, spune-mi și mie unde ești, că Florin, fratele tău, nu mi-a spus unde și atât am spus”, au fost spusele lui Ilie Năstase, potrivit Antena 3.

Adauga un comentariu