National

Răsturnare de situaţie pe scena politică! ALDE intra în alianţă cu Pro Romania

Publicat: 14 feb. 2020

În perspectiva alegerilor parlamentare din acest an, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut un anunţ care răstoarnă multe calcule politice. El a precizat, într-un interviu pentru Gândul că există discuții pentru o alianță între ALDE, Pro România și PMP.

Practic, în această alianță am regăsi vechi rivali politici: Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta versus Traian Băsescu.”Din discuțiile pe care le avem și noi în zona politică am să vă spun ceva: nici Pro România nu este chiar atât de liniștită că intră, nici cei de la PMP. În afară de PSD și PNL nu există o garanție a unui rezultat care să îi facă să stea liniștiți și tocmai de aceea există discuții tatonări între partidele care sunt în acest risc.

N-ar fi chiar ciudată o colaborare Pro România-ALDE. Anul trecut am convenit să-l susținem împreună pe Mircea Diaconu, deci avem ceva experiență. Să nu uităm că eu ca premier am colaborat foarte bine cu Victor Ponta. Ar fi chiar interesant de văzut cum ar funcționa o alianță între doi foști prim-miniștri, care au sufientă experiență și rezultate.”, a spus Tăriceanu, la Gândul Live.loading...

Adauga un comentariu