Cancan

Raul Tișa vârstă – necunoscuta din biografia soțului Alinei Ceușan

Publicat: 04 mart. 2021
Raul Tișa vârstă
Raul Tișa este cu 10 ani mai în vârstă decât soția lui, Alina Ceușan

Cine nu a auzit de Alina Ceușan, celebra vloggeriță? Aceasta este căsătorită cu Raul Tișa, despre a cărui vârstă nu se știe mai nimic. Însă ceea ce se știe cu certitudine este faptul că bărbatul este un hairstylist de succes. Mai mult, din toamna trecută acesta este și tatăl unui băiețel care a primit un nume neobișnuit.

Alina Ceușan este un nume binecunoscut în România, fiind una dintre cele mai de succes bloggerițe din România. Putem spune că succesul ei este strâns legat de prietenia cu Carmen Grebenișan. Ambele și-au descoperit pasiunea pentru fotografie în anii studenției și astfel au legat o frumoasă prietenie. Alina Ceușan, în vârstă de 28 de ani, se autocaracterizează drept blogger, influencer și făuritor de creative content în online. Însă este una de succes, deoarece o postare de-a ei pe Instagram valorează mii de euro.

Mai mult, și în plan sentimental îi merge foarte bine, ea fiind căsătorită cu hairstylistul Raul Tișa. Cei doi s-au cunoscut la salonul acestuia din Cluj, unde Alina venise să se aranjeze.

Raul Tișa vârstă

Așadar, Raul Tișa este bărbatul care i-a furat inima. Alina Ceușan este foarte îndrăgostită de Radu, chiar dacă este foarte discretă când vine vorba despre relația cu soțul ei. După cum aminteam mai sus, întâlnirea dintre Alina și Raul s-a produs în salonul acestuia, în urmă cu 8 ani. Pe atunci, Alina Ceușan avea 20 de ani, iar Raul Tișa, cu 10 ani mai mult. Astfel, în momentul de față, Raul Tișa are vârsta de 38 de ani.

Raul Tișa și Alina Ceușan s-au căsătorit în 2019, cei doi ocupându-se de nunta lor până în cel mai mic detaliu. Aceștia au purtat ținute excentrice, și totul a fost gândit și pus la punct de către cei doi protagoniști. Oricum, Alina Ceușan este topită după soțul ei.

„E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci. Cu un profil perfect și tot timpul îmbrăcat fain. Are o mână tatuată, ochelari de soare pe nas și tot timpul e cu mâna în păr, cu capul lăsat lejer într-o parte. Nu există zi fără să mă pupe de bună-dimineața și noapte bună, e rupt dintr-un film. I se potrivește vara perfect și l-am găsit pe o plajă; Raul”, îl descrie Alina Ceușan pe soțul ei.

Raul Tișa și Alina Ceușan au un copil

Dacă în plan sentimental și profesional îi merge de minune, iată că și în plan familial lucrurile s-au așezat cum nu se putea mai bine. Începând cu 15 septembrie 2020, Raul Tișa este un fericit tată de băiat, care s-a născut perfect sănătos, însă dimineața foarte devreme. Micuțul, care a primit un nume mai puțin obișnuit, a venit pe lume la ora 4.44, prin cezariană. Părinții l-au botezat Rock…

„La ora 4.44, s-a născut bebe Rock Tișa, prin cezariană. (…) A plâns. S-a oprit atunci când l-am ținut în brațe. Are cea mai drăgălașă limbuță”, scria la acea vreme Alina Ceușan. Așadar, Raul Tișa se află la o minunată vârstă la care toate îi merg din plin…

Adauga un comentariu