Cancan ultimă oră

Război în showbiz! Andreea Bănică, la cuțite cu Iulia Albu

Publicat: 13 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

De la prietene, la rivale! Războiul dintre Andreea Bănică și Iulia Albu continuă. Andreea Bănică, atac dur la adresa Iuliei Albu: O prefăcută! Cândva erau prietene foarte apropiate, dar se pare că acele vremuri au apus de mult. Andreea Bănică și Iulia Albu și-a adresat în ultimul an mai multe atacuri pe internet. Recent, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Bănică a dat din nou cărțile pe față cu privire la Iulia Albu.

Cântăreața și-a spus, fără nicio reținere, adevărata părere despre celebra creatoare de modă. Andreea Bănică a mărturisit că a blocat-o pe fosta ei prietenă pe Instagram.

„E o perversă și o prefăcută! Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram, pe rețelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înșelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie onești, nu prefăcuți. Asta e ea, n-ai ce să-i faci”, a declarat Andreea Bănică, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

Mocneşte scandalul anului în showbiz! Iulia Albu a fost ameninţată de Andreea Bănică? Uite ce spune fashion editor-ul!

Iulia Albu şi-a spus mereu, fără menajamente, părerile despre ţinutele multor vedete autohtone. Cu umorul usturător care o caracterizează, vedeta a devenit un personaj puternic în showbiz, cu un capital de imagine de invidiat. Aflăm însă din ceea ce scrie Iulia Albu pe blogul ei, iuliaalbu.com, că mai există şi a treia categorie, cea a vedetelor care-i dau tot felul de mesaje mai mult sau mai puţin prietenoase fashion editor-ului.

Printre ele se numără şi Andreea Bănică, artistă care n-a mai impresionat-o de ceva timp pe Iulia cu ţinutele ei. Dar vă lăsăm să citiţi ce a scris Domniţa de Alba şi să ne spuneţi dacă vi se pare şi vouă că mocneşte un scandal…

Mocneşte scandalul anului în showbiz! Iulia Albu a fost ameninţată de Andreea Bănică? Uite ce spune fashion editor-ul!

Iulia Albu şi-a spus mereu, fără menajamente, părerile despre ţinutele multor vedete autohtone. Cu umorul usturător care o caracterizează, vedeta a devenit un personaj puternic în showbiz, cu un capital de imagine de invidiat.

Ei bine, lesne de înţeles că Domniţa de Alba şi-a atras şi antipatii din cauza stilului ei caustic de a analiza vestimentaţia persoanelor publice. Unii au acceptat criticile cu zâmbetul pe buze, ba chiar au învăţat din ele, alţii s-au supărat şi i-au dat, public, replici dure protagonistei noastre.

Aflăm însă din ceea ce scrie Iulia Albu pe blogul ei, iuliaalbu.com, că mai există şi a treia categorie, cea a vedetelor care-i dau tot felul de mesaje mai mult sau mai puţin prietenoase fashion editor-ului.

Printre ele se numără şi Andreea Bănică, artistă care n-a mai impresionat-o de ceva timp pe Iulia cu ţinutele ei. Dar vă lăsăm să citiţi ce a scris Domniţa de Alba şi să ne spuneţi dacă vi se pare şi vouă că mocneşte un scandal…

Iulia Albu, ameninţată de Andreea Bănică.

„O fată aşa stilată ca tine trebuie să se şi comporte ca o doamnă”
„Şi iarăşi se va supăra Andreea Bănică pe mine. Şi iarăşi îmi va scrie mesaje interminabile şi imposibil de lacrimogene. Not! Doar că de data aceasta… fără ameninţări, da, Andreea? Nu de alta, dar o fată aşa stilată ca tine trebuie să se si comporte ca o doamnă. În definitiv, cârpele nu sunt totul. Daaar… dacă tot am ajuns la ele…

Ai putea să renunţi la tentativa de bandă de chiloţi din talie, să înlocuieşti cizmele cu o pereche de sandale argintii că… Dumnezeu ştie că… ai 50 de perechi cel puţin. De data aceasta n-am mai spus că vrei să o copiezi pe Delia pentru că ţi-au spus deja alţii. Hai, Sărbători fericite şi să-ţi aducă Moşul un stilist bun! Te pupă Domniţa de Alba. Nota: 1”, a scris, recent, vedeta.

Adauga un comentariu