Razboi în Ucraina

Război în Ucraina. Marcel Ciolacu, premierul România, va avea o întrevedere cu Volodimir Zelenski la Kiev

Publicat: 18 oct. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Război în Ucraina. Marcel Ciolacu premierul România va avea o întrevedere cu Volodimir Zelenski la Kiev
Război în Ucraina, ziua 602

Război în Ucraina, ziua 602. Premierul României, Marcel Ciolacu efectuează azi o vizită la Kiev pentru a se întâlni cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, şeful guvernului ucrainean și șeful Radei, susțin surse politice.

Cele mai importante evenimente din ultimele 24 de ore:

  • Marcel Ciolacu, întrevedere cu Volodimir Zelenski, la Kiev
  • Volodimir Zelenski a confirmat că Ucraina a primit rachetele ATACMS din partea SUA
  • 19.000 de refugiați din Ucraina își caută loc de muncă în România
  • SUA au trimis, în secret, rachete Ucrainei pentru a lua prin surprindere Rusia
  • 10,5 milioane de tone de cereale ucrainene au trecut în acest an prin portul Constanța
  • Vladimir Putin s-a văzut cu Viktor Orban în China

Război în Ucraina, ziua 602. Marcel Ciolacu, întrevedere cu Volodimir Zelenski, la Kiev

Marcel Ciolacu, premierul României va face o vizită la Kiev pentru a se întâlni cu Volodimir Zelenski, omologul său ucrainean și șeful Radei, au precizat surse politice citate de Agerpres.

Se pare că va avea loc şi o şedinţă comună de guvern la Kiev. Din partea României vor participa miniștrii Apărării, Energiei, Sănătăţii, Economiei şi Agriculturii, dar şi secretari de stat de la ministerele Afacerilor Interne şi Transporturilor.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, duminică seara, că s-a ajuns la un compromis cu autorităţile ucrainene privind drepturile românilor din această ţară şi că va anunţa detalii despre acest lucru în timpul vizitei pe care o va efectua la Kiev.

„Am ajuns la un compromis şi în ceea ce priveşte minorităţile. Cu certitudine de la Kiev o să fac un anunţ şi eu, şi prim-ministrul Ucrainei, fiindcă drepturile minorităţilor trebuie să fie în oglindă. Ce facilităţi şi ce drepturi au ucrainenii pe teritoriul României, aceleaşi drepturi le vrem şi noi în Ucraina. Şi plus că sunt foarte mulţi români, de etnie română, care participă la războiul din Ucraina”, a spus Marcel Ciolacu, la Prima News.

Comentarii
  • Sa nu se mai intoarca in Romania, in Ucraina sa ramana . Alte pachete de ajutor militar pe ascuns da Romania din banii contrubuabililor romani. Pana cand ragalie ne mintiti si ne considerati prosti si tacuti? Lasa ca vedeti voi.. !

  • Dar ce cauta el, ce treaba avem noi cu ucrainienii? Nu ne putem vedea de treburile noastre cum isi vad altii? Plus ca e cam ciudat , ieri a fost in Israel azi in Ucraina….DE CE?

  • Asa ne freaca de altii…cheltuiti banii cu deplasari externe total inutile…nu sunteti in stare sa aveti grija de poporul roman, dar muriti de grija ucrainenilor… naiba sa va ia de banditi…

  • Ma pish , sa ne pisham pr PCR – ul lui Colacu!!!! Slugi tradatoare CIUMA ROSIE COMUNISTA UN KKKT VOTURI, NU ASTEPTATI CIOLANUL! asta moare de grija Ucrainei si ucrainenilor si noi romanii murim de foame, de saracie, de grija zilei de maine.Joos CIUMA ROSIE- PCR a lui Colacu, Joos CIUMA GALBENA a lui Johana, maciuca, jooos tradatorilor, maaaars in Ucraina voastra, ne- ati innebunit si distrus de tot,zelenski sa va dea voturi si salarii de la 20.000 lei/ luna in sus cum aveti tradatorilor pr spinarea romanilor, nu cereti de la noi trantorilor tradatori! Colacule ai depus juramantul de credinta in fata romanilor si pentru Romania cand ai urcat pe tronul Romanilor sau ai depus juramantul de credinta in fata ucrainienilor, in Ucraina , in fata lui zelenski, tradatorii mincionosii ,sa- i dam jos. ALEGERI ANTICIPATE, ALEGERI ANTICIPATE!!!!!!!! In cazul asta , TRAIASCA RUSIA ca nu ne innebuneste si nu ne cere nimic!

  • Iar il pupa in fund in genunchi pe zelenski? De ce s- a dus in Ucraina ? Nu a plecat bine zelenski si pleaca si Cioanul la zelenski, a dracului ca trebuie sa dam jos toti pupatorii in fund de Ucraina si zelenski. Ciolanul a luat oricum shut in fund de la zelenski. Nu mai rezistam panaramilor toata ziua miliarde pentru Ucraina, toata ziua Ucraina si Ucraina, Romania nu,romanii nu. Tradatorilor !

Adauga un comentariu