International

Război în Ucraina, ziua 656. Orașul Herson, bombardat de ruși

Publicat: 11 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Război în Ucraina ziua 656. Orașul Herson bombardat de ruși
Război în Ucraina, ziua 656

Război în Ucraina, ziua 656. Administrația Regională din Herson, a transmis că armata rusă a bombardat, duminică, orașul Herson.

Cele mai importante evenimente din ultimele 24 de ore:

  • Orașul Herson, bombardat de ruși
  • Întreruperi de curent în 455 de localități din Ucraina
  • 39 de confruntări armate în zona Avdiivka, în ultimele 24 de ore
  • Trupele ruse avansează pe frontul din estul Ucrainei
  • Patru civili ucraineni au fost uciși în urma unor atacuri asupra unor zone rezidențiale în cursul nopții de sâmbătă spre duminică

Orașul Herson, bombardat de ruși

Administrația Regională din Herson, a transmis că armata rusă a bombardat, duminică, orașul Herson.

„În această după-amiază (n.r. – duminică, 10 decembrie), inamicul a lovit orașul Herson. O clădire de locuințe a fost lovită. Un bărbat de 37 de ani a fost rănit de schije la cap, în urma unei expolozii. A fost internat. Medicii îi acordă asistență necesară”, se arată în mesaj.

Întreruperi de curent în 455 de localități din Ucraina

În 455 de localități din nouă regiuni ucrainene au fost înregistrate, duminică, întreruperi de curent, potrivit Ministerului Energiei, relatează Kyiv Independent.

Cea mai dificilă situație a fost raportată în regiunea Donețk, unde 121 de localități rămân fără energie electrică, a spus ministerul.

Acolo se fac reparații. Vremea rea ​​și atacurile rusești au lăsat fără curent peste 80 de așezări în regiunea Zaporojie. În regiunea Herson, au fost raportate întreruperi de curent în 45 de așezări din cauza atacurilor rusești, a spus ministerul.

39 de confruntări armate în zona Avdiivka, în ultimele 24 de ore

Duminică, 82 de ciocniri de luptă au avut loc pe front, duminică, dintre care, 39 de atacuri inamice s-au înregistrat în direcția Avdiivka, a transmis Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, citat de Ukrainska Pravda.

„82 de lupte de confruntări în timpul zilei .În direcția Avdiivka , soldații ucraineni au respins 39 de atacuri inamice în zonele de la est de Novobakmutivka, Stepovoi, Avdiivka, la sud de Severnoi și Tonenkoi, Pervomaiski din regiunea Donețk.

Adauga un comentariu