Bursa Barfelor

Răzbunare cruntă în Parlament. Nu a primit postul dorit și coace un plan

Publicat: 28 dec. 2020

Babetele cele hâtre încheie rubricuța de astăzi cu niște vești din tabăra useristă de prin târg. E vorba de un client mai vechi de a lor, ajuns acuma cu sacii în căruță. Cică Mariusică Brobodea, proaspăt senator, a făcut un scăndălău cât casa zilele trecute că nu a prins și el șefie de comisie barlamentară. Că e ultimul fraier din Barlament știe toată lumea, dar că e așa de pretențios au aflat și colegii lui. Mariusică Brobodea a prins doar post de secretar la Comisia de Transporturi de la Sinat, și asta cam prea mult pentru prostiile pe care le are în cap.

Nemulțumit că nu i-au ieșit combinațiile, Brobodea cică a promis că nu o să lase treaba așa și că o să le-o coacă la ai lui când o să le fie lumea mai dragă. Acuma, nu facem decât să stăm geană pe toată afacerea asta, că de la Brobodea nu ai altceva de așteptat.

Comentarii
  • Bodea … o nulitate, cam ar trebui sa mature strazile nicidecum in Parlament dar…. hotii si nulitatile si parazitii ca el ajung intr-o zi unde le e locul , ulciorul nu merge de multe ori la apa. Asa senator …. asa deputat , rusine Romanie !!!!!!

  • ASTA NU TERMINA MANDATUL, ESTE GRESEALA PROSTILOR NESTIUTORI SI MITUITI CARE L-AU VOTAT PE BODEA , SA VOTEZI UN GUNOI ? DAR GUNOIUL BODEA TOT NU E MULTUMIT! CE VREA ACEST GUNOI? CINE SE CREDE ACEST GUNOI?

Adauga un comentariu