Actualitate

Răzbunarea lui Ludovic Orban nu are limite. Familia Vioricăi Dăncilă este vizată

Publicat: 07 nov. 2019

Ludovic Orban trece de la atacurile politice la cele personale. Intr-un sistem sanatos politic nu ar trebui sa existe jocuri care sa vizeze familiile celor implicati. Se pare ca liderul PNL nu are limite cand vine vorba de a-si demonstra „suprematia”. In perioada in care Guvernul era condus de Social Democrati era vorba doar de cetateni. Membrii celorlalte partide nu erau persecutati. Se tinea cont doar de aptitudini, nu de culoarea politica.

Viorica Dăncilă se teme că fiul său, angajat la Curtea de Conturi, va fi demis de noua conducere politică a României. Aceasta a spus că ia în calcul și ca soțul său, angajat la Petrom, să fie demis.

„Îmi este teamă și pentru fiul meu, îmi este teamă și pentru soțul meu. Îmi e teamă de atacuri. Mă aștept la orice atac. M-au catalogat în fel și chip, dar îi anunț că am puterea să mă lupt. Am fost atacată că am înfiat un copil, mă aștept la orice. Nu mă așteptam să se coboare atât de jos. Să se lupte cu mine, sunt mai puternică decât ei toți. Familia mea nu e implicată în politică. Fiul meu este extrem de discret.”, a declarat Viorica Dăncilă.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu