Prima pagină » Local » Răzbunarea piticului Mihai Chirica! Primarul a făcut trafic de influență pentru a pune două căsuțe în fața sediului AUR – FOTO, VIDEO

Răzbunarea piticului Mihai Chirica! Primarul a făcut trafic de influență pentru a pune două căsuțe în fața sediului AUR – FOTO, VIDEO

24 feb. 2024, 13:37, 63 ,
BZI.ro, în Local

Mihai Chirica, viitorul fost primar al Iașului se răzbună mișelește pe AUR, cel mai mare partid de opoziție. Acesta a făcut trafic de influență la instituțiile din subordine pentru a monta două căsuțe în fața sediului AUR de pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Primarul Iașului îi este frică de forța cu care a devenit AUR la nivel local și național, iar împreună cu cloaca PNL-istă și PSD-istă caută să pună bețe-n roate partidului.

Prin Primărie, Chirica deja a început să le comunice angajaților să facă orice le stă în putință, prin orice mijloace, legale sau mai ales ilegale, să împiedice AUR să câștige alegerile, să-i împiedice pe alegători să voteze.

Pe surse ale jurnaliștilor BZI.RO am aflat că Primarul Iașului a vorbit deja cu proprietarul clădirii în care funcționează sediul AUR și i-a transmis voalat, că dacă nu îi da afară din chirie va avea probleme mari cu Primăria Iași și cu el. Adică, Mihai Chirica va asmuţi instituțiile din subordine către patron.

Frica lui Mihai Chirica e de înțeles în contextul în care Partidul AUR va câștiga alegerile, iar actualul edil mai are doar câteva luni în fruntea primăriei. Mihai Chirica se comporta ca pe propria moșie, crezând că așa se conduce o instituție publică, prin frică și prin șantaj. Avem o veste foarte proastă pentru Chirica, patrioţii, cetățenii Iașului, și ai României, îi vor alunga pe hoții din PSD și PNL de la fruntea ţării și vor spune nu corupției și hoției!

Mihai Chirica a încălcat legea, a făcut trafic de influență

Deputatul AUR Marius Eugen Ostaficiuc a avut o reacție în acest sens. Parlamentarul explică de ce Mihai Chirica a încălcat legea și de ce instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze:

„Primarul Mihai Chirica se crede pe propria moșie și acționează în consecință. Din tot bulevardul Ștefan cel Mare, viitorul fost primar si-a găsit exact în fata sediului AUR sa amplaseze cele două căsuțe.  Prin acest comportament au fost încălcate numeroase legi, inclusiv spațiul destinat pietonilor și celor care dețin spatii comerciale în zona pietonalului Ștefan cel Mare.  Așteptăm ca instituțiile abilitate sa facă verificări în acest caz.  Conform regulamentului condominiului asociației de proprietari „Ștefan cel Mare și Sfant nr 3” pus la dispoziția Serviciului Avize Agenți Economici din cadrul Primariei Iasi, NU POT FI BLOCATE CAILE DE ACCES IN SPATIILE COMERCIALE, IN UNITATILE LOCATIVE LOCUINTE SAU CAILE DE ACCES ÎN BLOCURI. DE ASEMENEA NU POT FI MONTATE/REALIZATE CONSTRUCTII PROVIZORII FARA ACORDUL PRESEDINTELUI/COMITETULUI EXECUTIV AL ASOCIATIEI SI NICI NU POT INCEPE ACTIVITATILE ECONOMICE FARA ACEST ACORD. ACORDUL ESTE NECESAR PANA LA 50M DISTANTA DE IMOBILELE CONDOMINIULUI.” a explicat Marius Eugen Ostaficiuc.

În GALERIA FOTO SUNT ATAȘATE POZE DIN REGULAMENTUL MAI SUS MENȚIONAT

Reacția primarului Mihai Chirica

Contactat de reporterii BZI în legătură cu amplasarea căsuțelor de pe bulevardul Ștefan cel Mare, exact în fata sediului AUR, edilul Iașului a declarat faptul că la mijloc este doar ” o coincidență”.

„Păi, dacă lumea vrea să facă activitate în weekend, e singurul loc în care putem să facem asta pentru că e capătul alveolei de la taxiuri. Dacă o puneam mai în faţă le blocăm accesul taxiurilor. Dacă nu aş ști cu cine am de-a face poate aş fi supărat dar aşa, știind cu cine am de-a face nu sunt supărat pe nimic.

Cum spune românul neaoș „nu-ți pune mintea cu prostul că o are odihnită”. Aşa și noi, nu ne punem mintea cu nimeni, ne vedem de ale noastre că țara are nevoie de oameni deștepți. Nu vreau să pierd timpul cu lucruri care nu contează. E doar o coincidenţă, acolo începe alveola. Întâmplarea face, fericită pentru unii, nefericită pentru alții. Dar în general dacă nu va mai fi cerere pentru alea, le vom scoate de acolo” a declarat Mihai Chirica. 

Comentarii
  • Ionița “dezvoltatorul imobiliar-piticul porno” sageata secu, care a ridicat blocurile cu banii SEI, i-o poate imprumuta pe Ramona lui Chirica.. ca fata este obisnuita cu trenulețul. Inainte de a se marita cu el , domnisoara Ghițun i-a scuturat pe multi baieti de bani gata din Iasi, medici, avocati, …lista este lunga..fata are kilometrajul dat peste cap: Burlea, Victor si Deagomir stiu dosarul 😉

  • Plângere penala. La cate are, ce mai contează doua? Cică și aia de la USR i-au făcut…

  • Ii este frica ca nu va mai fi primar. Deja nu mai esti boule inca inainte de alegeri . Te asteapta puscaria Mihaita! Iesenii nu voteaza psd- pnl,pa,pa,mancati – va coliva

  • Pe Ramona o poștește procurorul Moisescu..cambuzati prin masini ascunsi prin boscheți 😉

  • Idei este că nu face altceva decât anulkai votam că ne poate face și noua la fel oricând !!!
    Deci nenea Chirica ai pierdut 4 voturi al meu și al familiei mele deci tineo tot așa și dai teren celor de la aur .
    Noua nu ne plac asemenea oameni !!! Se

  • Idei este că nu face altceva decât să nu îl mai votam că ne poate face și noua la fel oricând !!!
    Deci nenea Chirica ai pierdut 4 voturi al meu și al familiei mele deci tine-o tot așa și dai teren celor de la aur .
    Noua nu ne plac asemenea oameni !!! Se

  • Anonim scârbit.

    Chiricaca, e tipul acum să treci la PSD, din nou :))))))

  • Aur să câștige? :)) Bună gluma! :))

  • Iesean patriot

    Forța AUR!!!! Noi iesenii care nu am votat niciodata pt ca pe listele electorale erau numai securisti, acum ne vom mișca si vom izbi stampila VOTAT pt AUR pt a le rasturna masa in cap comunistilor mindiali care vor alianța la furat pe 10 ani! Luna aceasta Casa de asigurari de sanatate nu a decontat inca banii medicilor! Vine falimentul Romaniei in maxim 4-6 luni! Au belit-o cu totii

  • Nu ne mândrim cu Chirica dar cu aur niciodată nu o sa votam! Nu ne mânjim cu bani rusești

  • Buei comunistule, tu crezi că toate partidele îți dau bani să votezi, cum erai tu obișnuit?

  • Pe cine sa votam, pe Chirica si bulangiul lui de Baciu care e director la Termoservis, pe Juravle care la fel e omul lui Flutur, pe Timofciuc….sau poate pe Peterca Sebi – Braconierul de iepuri….pe Tiron Valerica care face trafic de influenta cu Dumbrava de la ANAF stc etc

  • Doamne ferește

    Sper ca după aceste alegeri să dispară din orașul nostru universitar, cultural și cu oameni cu scaun la cap, acești circari dezgustători precum Simion și Sosoaca. Nici acum nu pot să cred că ăștia sunt parlamentari de Iași. Doamne -ajuta și ia-ni-i de pe cap. Este un coșmar permanent și așa -zisii ziariști plătiți de aceste scursuri ne bombardează permanent cu așa-zise articole. Duceti-va de unde ați venit.

  • Buuună idee! Ar trebui să se facă la fel in fata sediului P S D.

  • @Iesean patriot
    februarie 24, 2024 la 2:52 pm

    Poţi să te naşti sub toată galaxia cand ai ieşit prost din mama ta aşa mori sub toate zodiile.

  • Vi s-a mai spus, Chirica iese primar si daca e in puscarie . Cum a fost Chereches si altii. Iese primar si daca nu e pe buletinul de vot Asa ca nu va irositi energiile scriind pe aici degeaba

  • sa-mi bag pua-n aur si-n toti auristii lui simion….

  • Pentru Mishu Steel

    S-a deschis terasa la Cafeneaua Piata Unirii. Exista autorizatie? Exista contract? De ce ocupa 1/4 din Piata Unirii? Ce masuri a luat Zanfirescu, serif la Politia Locala? Alo, DNA, DIICOT!

  • @Ion de mai sus

    Sa ma culc putin cu sotia lui Miaitza, si sa ma piș pe neamul lui, pe copiii lui din toate casatoriile si sa va dau la mui3 la toti membrii familiei Chirica!!!

  • S-a rupt lanțul de iubire dintre voi?

  • Chiar ca le-a luat fata :)) Oricum n-ai pe cine vota dar HAUR niciodata :)))

  • Sincer, chiar nu ai pe cine să votezi…. Mă refer înafară de maimuțoii ruși de la Haur și gibonii de la sosul oțetit rusesc al scroafei mahalagioace… Haurolacii au agățat numai niște ciolănari,cu ochii numai după funcții… Chiar nu este nimeni înafară de primarul imobiliar panseluță???

  • SALIFORM, AZIL 2024

    BOGDAN BALASNICU – PSD

    MIHAI CHIRICA – PNL

    TUDOR CIUHODARU – AUR

    COSETTE CHICHIRAU – PNL

    MARIUS BODEA – USR

    SOSOACA – PUTIN, RUSIA

    VOTAT
    2024
    MARIUS BODEA

  • VOTAT TUDOR CIUHODARU-AUR !!!

  • Voi sunteți cu capul???
    Cine mai votează cu ăștia în 2024???
    Bă, doar ori să fii prost, ori să fii tâmpit!!!
    Uitați-vă la Cluj, la Timișoara, la Brașov, la Oradea…tot în România sunt frate!
    Ce-au făcut panqramele astea în ultimii 20 de ani pentru Iași???
    NIMIC!
    ZERO!
    VOTEZ CU 2 MÂINI: AUR- TUDOR CIUHODARU!!!

  • Cit de prosti sa fie iesenii, sa-i stie incompetenta lui Chirica si sa-l voteze din nou? Poate fi unul despre care nu stiu nimic si tot il votez, numai sa scap de infractorul asta.

  • Stănescu de aur de la Ciurea

    FELICITĂRI D-LE CHIRICA ! PE GEAMURILE DE LA AUR PUNE SI NISTE OBLOANE DE FIER, NU NUMAI CASUTZE !
    POATE SCĂPĂM DE AURUL ASTA INFECT, INSALUBRU. NUMAI IAȘIUL A RAMAS CU AURUL PE CAP, CU TOT CU CIHODARU, AURUL LIBELULA CA O SULA.

  • Bine i-a făcut huliganului de Simion. Unde s-a mai pomenit în plin centrul orașului istoric și cultural un kăkat galben cu mesaje de mahala.

  • Chioșchică, marș la pușcărie, penalule!

  • Să-i fout tot neamul lui Simion, o adunătură de parveniți care nu știu decât circ. Muoie Simeoane!!!!!!!

  • Iesean patriot!!

    Nu votati schimbarea chiar daca va put partidele nationaliste? Bine atunci, asa cum v-au umilit in Plandemie si v-au tinut in cuști si nu v-au dat voie sa intrati in spitale sa va tratati iar apoi au crecut PRIN SPECULA toate preturile si taxele iar EI SECURISTII DIN UMBRA CARE CONDUC ROMANIA s-au mutat cu miliardele noastre de la St. Tropez in Dubai , o sa vedeti cu totii din 2025 ce nenorociri de super scumpiri si restrictii totalitare vi se vor IZBI in cap la toti romanii!!! Asta merita poporul de analfabeti si obraznici tarani-tigani smecheriti! Succes la PEEESSEEEDEE PNL SECU 10 ani PCR ! Petre Țuțea a avut 100% dreptate!

  • Chitica si mort daca e si vandideaza iese primar cu 50% lejer…lumra nu a inteles ca parcurile si Palas iti castiga alegerile …Atat sa putut

  • Iaşi ❤️

    Bine v-a mai făcut! Nu vrem să vedem Iașul mânjit de voi, cu atât mai puțin centrul orașului. Sper să văd două căsuțe cu acoperișurile înalte precum e cel al Mănăstirii Sapanta-Peri, să nu vă mai vedeți deloc.

  • Nici eu nu-l agreez pe Chirica care a vândut Iașul rechinilor imobilari, dar nici cu huliganii de la AUR n-am să țin, prea își bat joc de orașul nostru.

  • SALIFORM, AZIL 2024

    BOGDAN BALASNICU – PSD

    MIHAI CHIRICA – PNL

    TUDOR CIUHODARU – AUR

    COSETTE CHICHIRAU – CURAJ

    MARIUS BODEA – USR

    SOSOACA – PUTIN, RUSIA

    VOTAT
    2024
    MARIUS BODEA

  • Cine le- dat jegurilor de la hAUR spațiu în centrul orașului? Ăștia trebuiau să stea undeva prin Dallas.

  • @Anonim, să-ți iau rasa-n…
    Rabla!

  • Elegant! Top !

  • Pentru Ion… mai retardatule…de ce sa votezi cu 2 mâini haurolacii ruși și pe deputatul libelulă jumate om jumate cap de p…a… votează cu 3… Și cu aia dintre picioare…că atât ai…in loc de creier ți-a pus doctorul niste tifon îmbibat cu vodcă rusească… Cum de a dat Chirica sediul legionarilor tocmai în buricul târgului?? La Zanea trebuia.

  • Credeam ca o sa fie altceva acest Aur dar când nu ai soluții și ei resapati de la PSD.. Clar după ciolan băieții… Cred ca este cum a fost USR o bula care a pocnit… Nu Chirica are șanse orice se spune totuși a demonstrat orașul nu arata rău.. Este peste Cluj, Timișoara.. Mergeți acolo și vedeți ca în afara de vorbe aceste orașe nu au nimic peste Iași.. Acolo au pompat banii în autostrăzi, parcuri industriale cei de la guvern dar orașele sunt ponosite.. Analizați..

  • De ce s-au demontat stâlpii și s-a intrat cu căsuțele pe trotuar? Să montați 2 căsuțe și în fața întrării de la Cafeneaua Piața Urinii. Chirică n-ai ce căuta la primăria Iași, locul tău este la pușcărie împreună cu tablagiu’ Alexe. Fără penali în funcții publice! Un om care a făcut cu adevărat ceva pentru orașul Iași este Iulian DASCĂLU!!! A ridicat orașul Iași din mocirla în care ne-au ținut 30 de ani PSD, pnl și care acum și-au dat mâna pentru frăția furaciunii banului public.

  • sa ma cac in usa la HAUR….faceam bloc turn in fata sediului Haur….bravo mihaita

  • Cezar Baciu PNL

    Aur nu are ce cauta in Iasi, o spun clar si raspicat!!!

  • Sa ma kak eu pe tine JIJI…

  • Foarte bine a făcut! E jenant și partidul ăla și sediul și discursul…penibil. Foarte bine!

  • Adica tu esti „desteptul”, asa te crezi? Ferasca mintea iesenilor de a te mai vota la cate prostii ai facut si faci, la cat de prost ai gestionat Primaria si Iasul! Vom cauta un independent, si Iasul tot se va ridica din mocirla in care ai bagat-o. Exclus AUR, SOS la Iasi.

  • Sunteti cu capul

    Cate comentarii penibile la un astfel de articol de 2 bani. Ce scoala de jurnalism ati absolvit, fratilor? Este vreuna pe la Cuca Macaii si n-am auzit niciunul inca despre ea? Cata lipsa de profesionalism si ce text scris pe genunchi, sa fereasca Dumnezeu! Iar comentariile sunt…..DELICIOASE! Se vede de la o posta ca toti care comenteaza pe aici sunt niste troli care sustin un partid sau altul….adevarul este ca nu avem cu cine sa votam! Si un alt adevar si mai dureros, este ca indiferent pe cine am vota, tot un rahat va face pentru orasul nostru! Fiecare va fi marioneta partidului sau, indiferent care ar fi acela, iar daca nu, isi va vedea in primul rand propriile interese. Credeti in minciuni electorale? De ce un candidat independent nu are nicio sansa in fata rechinilor cu partide politice? Politica: o mare mizerie, o adunatura de oportunisti, de toate felurile, unii mai destepti, altii mai putin. Dar tot oportunisti! Din toata mizeria asta politica, voi vota raul cel mai mic! Nu, nu voi spune ce votez! Dar daca ati avea cu totii timp sa deschideti ochii cateva minute, ati vedea singuri. Si nu, nu votez Haur! Niciodata! Numai cand ii vad fata lui Simion ma apuca dracii, nu-mi imaginam niciodata sa vad toti stupizii cu aspiratii de presedinte al unui stat! Unde esti tu, Tepes……?

  • @Sunteti cu capul

    Bine si care-i solutia Eu cu cine votez,ne-ai spus chestii pe care le stim dar EU cu cine votez?
    PS exclus haur

  • eu sper ca, baietanii astia cu ovarii care au comentat pe aici, nu voteaza aur :):):)

  • Poți să mănânci mult…oricum pute!!!!
    Singurul candidat valabil pentru Iași este Ciuhodaru!!!
    Restul sunt ori penali, ori ZERO barbați
    Deci la VOT, CIUHODARU!!!

  • Adidași Cu Toc

    Haide Poli! Ia-șu, Ia-șu, Ia-șu!

  • MULTA MUEEWE LINGAULUI DE CHIRICA GUNOI PENAL SI MILITIEI LOCALE CARE IL MANGAIE ZILNIC DIN PARTEA COLORATILOR JEGOSI DIN DALASS IASI ,SATI LUAM FATA IN POLA CHIKIRIKA !!!!!!!!!!!

  • Forza AUR! Forza Trump!
    Fatalaii la scos morcovi, cu @urul.

  • Se vede clar că anumit le-a amplasat, exact în fata sediului, se putea mai la stânga sau dreapta sa ocupe și alt spațiu.
    Problema cetățenilor este ca au distrus, au scos pilonii cei mici de delimitare și a redus foarte mult aleea pietonală, tocmai sa se apropie cât mai mult de acel spațiu.

  • Turist la Iasi

    Pe-aici NU se trece ! Pute a AUR pe str Stefan cel Mare! Asta trebuie sa fie afisat la sediul AUR, nu acele casutze cochete !

  • asa nu votati aur astia nu au fost in functii de conducere , dar poate uitati cat de bine o duceti cu psd la guvernare :)) inafara de taxe mari , impozite noi si imprumuturi peste imprumuturi nimic nou , da e bine prostii astia care fac scandal pentru legile votate nu va plac lasa ca s buni astia de acum care

  • Ziar subiectiv de 2 lei carei linge intre buci AUR si SOS…beax…nu va e ma rusine, lingailor?
    Toti sunt o apa si un pământ, si PnL, si PSD, si AUR si SOS.
    Voi merge la vot corect, voi desena niste pl frumoase cu marker-ul pe buletinele de vot, pe toate partidele, desigur = vot anulat.
    Sa va dau iubire la toate partidele, acolo pe unde mâncați! )))))
    _I_ _I_. _I_. _I_

  • Pitic borit si frecat in gheoz de tiganime…. marsh la kakaaat!!!!

  • Nu are voie în zona centrala sa amplaseze construcții provizorii.. Nici măcar aceste căsuțe.. Dar Chirică face legea. Iasi este un oraș pe persoana fizica!

  • Elefantul Cici

    Nu vă mai faceți atâtea probleme dacă chiar aveți șanse la primărie vine Chiri… la voi în partid iar voi o să-l primiți cu brațele deschise la fel cum ați făcut și cu alți traseiști dubioși! Și aveți pretenții să avem încredere în AUR!

  • Pentru Iesean

    Poate DNA Bucuresti scutura putin praful asezat peste Cafeneaua Piata Unirii.

  • Contribuabil

    La cât de prosti sunt unii ieșeni, Chirică și Tabla mai au șanse la un mandat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *