Prima pagină » Actualitate » Răzvan Cuc, atac la adresa lui Ludovic Orban: V-am lăsat contractele semnate!
Răzvan Cuc, atac la adresa lui Ludovic Orban: V-am lăsat contractele semnate!

Răzvan Cuc, atac la adresa lui Ludovic Orban: V-am lăsat contractele semnate!

10 dec. 2019, 08:00,
în Actualitate

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, îi transmite premierului Ludovic Orban, după ce acesta a spus că în București este nevoie de o centură la profil de autostradă că are lăsate 3 contracte semnate tocmai în acest sens și îi cere doar să ducă mai departe proiectul pregătit de fostul Guvern.

”Domnul Prim-Ministru Orban, încă mai face ceremonii de învestire, că-i plac chermezele, în loc să muncească așa cum ar trebui.

Prezent la învestirea prefectului de Ilfov, premierul Orban a avut o revelație: ne trebuie o centură, la profil de autostradă, a Bucureştiului. Poate nu ştie, sau sigur nu ştie, cum e cu proiectele de infrastructură, cum e cu maturitatea unui proiect, cum e cu predictibilitatea unui proiect, cum e cu vizunea şi dezvoltarea.
Domnule Orban, ne revenim şi noi puţin din chermeze? Centrura Bucureşti, la profil de autostradă, are deja 3 contracte semnate, pentru aproape 53 de km. Noi am muncit, am lansat şi am şi semnat contracte. Chiar v-am lăsat şi dumneavoastră proiecte mature şi documentaţii gata de lansare. Oare ştiţi ce să faceţi cu ele? Nu, nu, nu trebuie blocate. Trebuie susţinute, lansate, deblocate şi urmărite să fie implementate.
Păcat domnule Premier ca în cariera dvs bogată de muncă la stat aţi ajuns şi pe la Ministerul Transporturilor, că ne-am dat şi noi seama, că nu ne-am ales cu nimic după acea şedere.
Sunt multe lucruri care ne trebuie în infrastructura, nu doar centură pentru Capitală, la profil de autostrada. Ne trebuie unite regiunile istorice, ne trebuie Comarnic-Braşov, ne trebuie cale ferată, ne trebuie infrastructura navală şi aeriană dezvolatate.
Aici e problema, domnule Orban, că trebuie să livraţi ceva concret. Proiecte sau soluţii, nu doar dosare penale. E greu, ştiu!!! Aşa e când ajungi să guvernezi fără să îţi doreşti cu adevărat.

PS: cam câţi prefecţi mai sunt de instalat, să ştim de câte revelaţii o să mai avem parte?”, scrie Răzvan Cuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *