National

Răzvan Giucă, vicepreședinte ACROPO la Marea Neagră, prins drogat la volan

Publicat: 27 iun. 2022
Răzvan Giucă ar fi fost prins în București sub influența drogurilor, la volan

Răzvan Giucă, vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO), ar fi condus sub influența drogurilor.

Răzvan Giucă ar fi fost prins în București, în urma unui filtru, conform unor surse Antena 3, sub influența drogurilor, la volan. Mai mult, în mașina înalt oficialului guvernamental, ar fi fost găsite două tipuri de droguri, mai spun aceleași surse.

Răzvan Giucă ar fi spus că ”nu este adevărat, am spus în procesul verbal de constatare”.

Oficialul ar fi condus chiar mașina companiei. Funcția pe care acesta o deține este cu rang de secretar de stat. Se pare că el este acuzat de conducerea unui autovehiul sub influența substanțelor interzise, dar și deținere de droguri.

Răzvan Giucă a fost numit vicepreședinte la ACROPO în iulie 2020 pentru un mandat de 5 ani.

Ce este ACROPO

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO) este una dintre cele mai noi instituții publice. Creată în 2017, instituția are ca scop prevenirea accientelor majore și limitarea consecințelor unor astfel de evenimente la operațiunile de extragere a petrolului și gazelor din Marea Neagră.

Răzvan Giuca are studii în Business și Management la Universitatea din Glasgow, cu un master în Finanțe la Oxford obținut în 2009, iar ca experiență profesională a fost agent de vânzări la Citibank și director la firma familiei, IMUT SA, potrivit publicației locale Replica OnLine.

În 2014- 2015, Giuca a fost consilierul lui Eugen Nicolicea, ministrul pentru Relația cu Parlamentul în acea perioadă.
Comentarii
Adauga un comentariu